Σάκης Ρουβάς: Παίρνει θέση στο δημοψήφισμα με ένα ΒΙΝΤΕΟ-«Εμείς ΝΑΙ είμαστε η Ευρώπη»

Το ανέβασε ο ίδιος στο facebook

Σάκης Ρουβάς: Παίρνει θέση στο δημοψήφισμα με ένα ΒΙΝΤΕΟ-«Εμείς ΝΑΙ είμαστε η Ευρώπη»

Τη θέση του για το δημοψήφισμα της Κυριακής εκφράζει ο Σάκης Ρουβάς με ένα βίντεο αυτή τη φορά, το οποίο ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

O τραγουδιστής παρακολουθεί, όπως και όλοι οι πολίτες, με κομμένη την ανάσα τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις και υποστηρίζει πως η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρώπη.

«Γιατί πρέπει να είμαστε διχασμένοι; Γιατί πρέπει να αποφασίσω με ένα ΝΑΙ ή με ένα ΟΧΙ σε ένα ερώτημα που πια δεν ισχύει; Και αν η άποψή μου είναι ΝΑΙ στην Ευρώπη και ΟΧΙ στα σκληρά μέτρα; Τι επιλέγω; Γιατί πρέπει να υφίσταμαι bullying κάθε φορά που θέλω ελεύθερα να λέω την άποψή μου; Γιατί πρέπει να είμαστε πολωμένοι τη στιγμή που πρέπει να είμαστε ενωμένοι για το καλό της χώρας μας; Οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε όχι για το σήμερα αλλά για το μέλλον μας! Έχουμε θυμό, απογοήτευση, απελπισία γιατί έχουμε υποφέρει πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια με θυσίες που δεν απέδωσαν. Γιατί παρά τις στερήσεις βρεθήκαμε σήμερα στο χειρότερο σημείο αυτής της κρίσης. Η Ευρώπη έχει μεγάλη ευθύνη. Όμως, έχουμε και εμείς ευθύνη για τις επιλογές μας. Με το ΟΧΙ στην Ευρώπη χάνουμε τους φυσικούς μας συμμάχους, τους μόνους στην ευρύτερη περιοχή με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και αξίες για την ανθρωπότητα. Σήμερα έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, μη σκεπτόμενος απλά και μόνο τον εαυτό μου και με το βλέμμα μου στραμμένο στο μέλλον, έχοντας βαθιά ριζωμένο μέσα μου το ελληνικό πνεύμα, πιστεύω ότι πρέπει να μείνουμε Ευρωπαίοι. Γιατί μέσα στην Ευρώπη θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη των λαών που όλοι οραματιζόμαστε. Μέσα από τη συνεργασία θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Δεν πρέπει να μείνουμε απομονωμένοι και εξοργισμένοι. Κανείς δεν μπορεί να αναλογιστεί τις δραματικές συνέπειες μιας Ελλάδας μόνης, ειδικά με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα. Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να είναι πιο δυνατή στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη που είναι απόρροια του ελληνικού πνεύματος, του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικής δημοκρατίας. Η Ευρώπη είναι λέξη ελληνική. Εμείς ΝΑΙ είμαστε η Ευρώπη» αναφέρει στο βίντεο.

ΔΕΙΤΕ το!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΝΕΟ σχόλιο του Σάκη Ρουβά για τις πολιτικές εξελίξεις- ΔΕΙΤΕ τι έγραψε στο facebook

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top