Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα: «Ψήφισα Τσίπρα γιατί ήμουν προδομένη... Τώρα προδόθηκα διπλά!»

Αποκάλυψε ότι θα ψηφίσει "Ναι" στο δημοψήφισμα

Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα: «Ψήφισα Τσίπρα γιατί ήμουν προδομένη... Τώρα προδόθηκα διπλά!»

Την άποψή της εξέφρασε δημόσια για το δημοψήφισμα που θα γίνει στις 5 Ιουλίου η Βάνα Μπάρμπα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μία».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως θα ψηφίσει «Ναι» ενώ ξέσπασε λέγοντας πως η «Ελλάδα έχει βουλιάξει»!

«Η ευθύνη αυτής της κυβέρνησης είναι τεράστια. Θα χαρώ να φύγουν όλο μαζί σύσσωμοι, παρόλο που υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμώ πολύ και έχουν κάνει έργο, όμως έχουν τεράστια ευθύνη. Θα υπάρξει το “Nαι” την Κυριακή και την επόμενη μέρα πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια για να πούμε “φεύγουμε”. Έκαναν μεγάλο κακό οι προηγούμενοι πολιτικοί, αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει βουλιάξει!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Αναμφισβήτητα διαπραγματεύτηκαν μήνες και το έκαναν με μεγάλο σθένος. Δεν πήγαν να κοροϊδέψουν κανέναν. Δεν ήταν λαμόγια! Όχι! Όμως υπήρξε ένα τεράστιο λάθος. Ανικανότητα και αμάθεια! Ο μεγάλος πολιτικός ξέρει που πρέπει να κάνει πίσω, που να συμβιβαστεί. Δεν νοείται, όμως, να είμαστε πέντε μήνες σε διαπραγματεύσεις και να πηγαίνουν το μαχαίρι εκεί που δεν πάει. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου «ψήφισα Τσίπρα γιατί ήμουν προδομένη... Τώρα προδόθηκα διπλά! Και δεν αντέχω και δεν ανέχομαι σαν Ελληνίδα να με δουλεύουν και να με περιπαίζουν, να μην ξέρω τι θα ξημερώσει αύριο».

«Θεωρώ ότι (o Tσίπρας) απέτυχε. Θεωρώ ίσως, όχι εσκεμμένα, έκαναν λάθος από υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Η Ελλάδα έχει πνιγεί. Δεν επιτρέπεται να μείνουν ούτε μια εβδομάδα να διαχειριστούν τίποτα!» πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top