Το ξέσπασμα της Ελένη Φουρέιρα: «Ο παπαράτσι μας κυνηγούσε, ήθελε να μας σκοτώσει!»

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας

Το ξέσπασμα της Ελένη Φουρέιρα: «Ο παπαράτσι μας κυνηγούσε, ήθελε να μας σκοτώσει!»

​Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους παπαράτσι και πόσο ενοχλητικοί μπορούν να γίνουν, κάτι που και η ίδια έχει βιώσει. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ένα συμβάν που συνέβη όταν ήταν με τον σύντροφό της και εξήγησε τους λόγους που δεν της αρέσει όλο αυτό.

5801_FOYREIRA_LIKOYDIS_09062015.jpg
«Έλα, μωρέ, που με κυνηγούσαν. Ήταν επί κάποιους μήνες κάτω από το σπίτι μου και σχεδόν δεν μπορούσα να βγω! Ήταν κουραστικό. Και ξέρεις γιατί δεν το ήθελα καθόλου όλο αυτό; Γιατί κάθε πρωί βγαίνω βόλτα με το σκυλί μου, τη Μαϊμού, και έχω τα χάλια μου. Βγαίνω όπως να ’ναι, με την τσίμπλα στο μάτι. Ε, δεν είναι ωραίο να με βγάζουν έτσι φωτογραφίες.

Πέρα από την πλάκα, είναι λίγο παραβίαση κάποιες φορές όλο αυτό, όχι τόσο για μένα, αλλά για τον άνθρωπο που έχω στη ζωή μου. Έναν άνθρωπο που δεν έχει καμιά σχέση με όλο αυτό, ούτε θέλει να έχει. Αλλά με αγαπάει κι έτσι δεν τον ενοχλεί σε επίπεδο που να μας κάνει κακό. Υπήρξαν βέβαια στιγμές που ήταν πολύ καταπιεστικό, όπως όταν καταλήξαμε να κάνουμε τους Fast and Furious στο δρόμο, με έναν παπαράτσι να μας ακολουθεί από πίσω… Μάλλον ήθελε να μας σκοτώσει, δεν εξηγείται αλλιώς, μας κυνηγούσε σε όλη τη Γλυφάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top