ΦΩΤΟ: όλα όσα έγιναν στο πάρτι του Cavalli στην Ελλάδα!

Παρουσίασε τη βότκα που λανσάρει στη χώρα μας

ΦΩΤΟ: όλα όσα έγιναν στο πάρτι του Cavalli στην Ελλάδα!

​Μοναδική και αξέχαστη βραδιά με «άρωμα» Roberto Cavalli διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα νότια προάστια, με τον γνωστό οίκο να εγκαινιάζει την κυκλοφορία της βότκας του στην Ελλάδα με ένα «λαμπερό» πάρτι, στο οποίο βρέθηκε και το star.gr!

IMG_01261.jpg

Στο σκηνικό που στήθηκε στο «Island Private House», στη Βάρκιζα, κυριαρχούσε η διεθνής μόδα, τα χρώματα της βότκας και η υψηλή αισθητική που συνοδεύει τον οίκο Cavalli.

IMG_01428.jpg
(Oι οικοδεσπότες της βραδιάς)

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν η αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων Cavalli στην Ελλάδα, η thefoodballer, με τους κ.κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο και Γιώργο και Χρήστο Μπίκα, να υποδέχονται τους καλεσμένους μαζί με τον γιο του διάσημου σχεδιαστή, τον Τομάζο.

IMG_01666.jpg

Καλεσμένοι ήταν άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της μόδας, της τηλεόρασης και της showbiz, μεταξύ των οποίων οι Όλγα Κεφαλογιάννη, Ηλίας Ψινάκης, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, Νίνα Βλάχου, Βασίλης Αποστολόπουλος, Σπύρος Σούλης, Μάνος Γαβράς, Μάγδα Τσέγκου, Ιωάννα Σουλιώτη και Δέσποινα Μοιραράκη.

IMG_01029.jpg

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα καλεσμένοι απόλαυσαν τα ιδιαίτερα κοκτέιλ του Roberto Cavalli, συνοδεία «εκρηκτικών» μουσικών επιλογών, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παρουσίαση και γευσιγνωσία των προϊόντων Cavalli (κρασιά, βότκα και γκράππα) σε δημοσιογράφους, οινολόγους και οινοχόους από όλη την Ελλάδα.

IMG_00538.jpgIMG_00723.jpg

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top