«ΒΟΜΒΑ»: ένα βήμα πριν το χωρισμό Τζένιφερ Άνιστον - Τζάστιν Θερού!

Φή��ες για διάλυση του αρραβώνα τους μετά από τρία χρόνια

«ΒΟΜΒΑ»: ένα βήμα πριν το χωρισμό Τζένιφερ Άνιστον - Τζάστιν Θερού!

Αντί για γάμο, χωρισμό, φαίνεται πως ετοιμάζουν η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού, καθώς φήμες λένε ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα του να διαλύσει τον αρραβώνα του μετά από τρία χρόνια!

«Βρίσκονται σε ένα απαίσιο σημείο αυτή τη στιγμή… Δεν είναι ποτέ μαζί και, όταν συναντιούνται, οι καβγάδες δεν σταματούν», αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται στο περιοδικό «Star».

spl959884_042 (626x800).jpg
(Η πιο πρόσφατη κοινή δημόσια εμφάνιση: σε πάρτι για τα Όσκαρ, τον Φεβρουάριο)

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Τζένιφερ έχει ήδη «σουτάρει» τον Τζάστιν , με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον Αύγουστο του 2012, ενώ τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους εμφανίστηκαν τον Απρίλιο.

Αφορμή για την κρίση, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, στάθηκε το «βαρύ» επαγγελματικό πρόγραμμα των δύο ηθοποιών. Μάλιστα, αν και η Τζένιφερ προσφέρθηκε να αλλάξει το δικό της πρόγραμμα ώστε να μείνει στο πλευρό του Τζάστιν, ο οποίος κάνει γυρίσματα στη Νέα Υόρκη, εκείνος αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι θα του αποσπά την προσοχή!

Μέχρι στιγμής, κανείς από το ζευγάρι δεν έχει σχολιάσει όσα γράφονται. Πάντως, πριν από περίπου είκοσι μέρες, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, η ηθοποιός απαθανατίστηκε να φορά τη βέρα της...

spl1043994_001 (665x800).jpg
(Η Τζένιφερ με... τη βέρα στο χέρι)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top