«Δεν τον εγκατέλειψα», λέει ο ηθοποιός για το τροχαίο - «με κοίταξε κι έφυγε», απαντά το θύμα

Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά το ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας

«Δεν τον εγκατέλειψα», λέει ο ηθοποιός για το τροχαίο - «με κοίταξε κι έφυγε», απαντά το θύμα

​Επ’ αόριστον αναβλήθηκε η δίκη του ηθοποιού Γιώργου Γιαννόπουλου, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα ξημερώματα της Τρίτης εμβόλισε με το αμάξι του 25χρονο μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο ηθοποιός ζητά συγγνώμη και παραδέχεται ότι είχε πιει παραπάνω, ενώ υποστηρίζει ότι δεν εγκατέλειψε τον νεαρό, κάτι που εκείνος διαψεύδει, λέγοντας χαρακτηριστικά «με κοίταξε και έφυγε».

«Δεν θα αρνηθώ ότι είχα πιει λίγο παραπάνω εκείνη την νύχτα και μετανιώνω χίλιες φορές το λεπτό για αυτή μου την απερισκεψία. Ωστόσο με στοιχειώνουν τα όσα λέγονται και αναπαράγονται περί εγκατάλειψης. Την στιγμή που συνειδητοποίησα ότι χτύπησα άνθρωπο σταμάτησα 30 - 40 μέτρα πιο πάνω, δεν τα μέτρησα, από το σημείο του ατυχήματος για να δω τι ακριβώς είχε συμβεί και σε ποια κατάσταση βρισκόταν ο άνθρωπος. Τα όσα γράφονται δε περί καταδίωξης μου από άνδρες της αστυνομίας είναι υπερβολικά σενάρια. Είμαι μία ολόκληρη ζωή μοτοσικλετιστής και δεν θα παρατούσα ποτέ κάποιον που χτύπησε με μοτοσυκλέτα. Πάνω απ’ όλα όμως είμαι άνθρωπος και σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα αβοήθητο έναν συνάνθρωπό μου. Ο ίδιος, μπορεί να λέει την άποψή του. Είναι σεβαστή», δήλωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, στο protothema, για το περιστατικό.

Τονίζοντας πως αποφάσισε να προβεί σε δηλώσεις για να πει στον 25χρονο ότι θα είναι στο πλευρό του, ο ηθοποιός κατέληξε: «για μια ζωή θα οικτίρω τον εαυτό μου που εκείνο το βράδυ ήπια δύο ποτά παραπάνω κι αυτή η ιστορία αποτελεί για μένα ένα μάθημα ζωής... Δεν είμαι άνθρωπος της προβολής, ούτε της δημοσιότητας κι αν αποφάσισα να μιλήσω είναι επειδή θέλω να στείλω μήνυμα σε αυτό το παλικάρι ότι θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή μου σε οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και θα πως θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω του δικηγόρου μου. Συγνώμη από το παλικάρι, από τον εαυτό μου κι από όποιον άνθρωπο πλήγωσα».

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Μία», ο 25χρονος Δημήτρης περιέγραψε καρέ καρέ το τροχαίο, και διέψευσε τον ισχυρισμό του ηθοποιού ότι δεν τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο, αναφέροντας: «σταμάτησε μετά το χτύπημα, όχι πριν. Με κοίταξε κι έφυγε. Ευτυχώς που πέρναγε η ομάδα ΔΙΑΣ εκείνη τη στιγμή και τον σταμάτησε. Ερχόταν και ένα περιπολικό από πίσω γιατί είχαν μία κλήση για άλλο περιστατικό, γι’ αυτό είμαι τυχερός. Είχα πάθει σοκ, έτρεμα ολόκληρος! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι δεν σταμάτησε, θα μπορούσα να είχα χτυπήσει άσχημα και να χρειαζόμουν βοήθεια. Από το σοκ δεν είδα την πινακίδα, θυμάμαι μόνο ότι ήταν κόκκινο το αυτοκίνητο».

«Αργότερα μου είπε ένας αστυνομικός ότι ήταν ένας ηθοποιός, αλλά δεν με ένοιαζε ποιος ήτανε. Όποιος κι αν ήτανε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα… Με παράτησε έτσι στο δρόμο, χωρίς να σταματήσει, ούτε να καλέσει ασθενοφόρο, ούτε τίποτα. Μέχρι σήμερα δεν τον έχω συναντήσει, ούτε έχει επικοινωνήσει μαζί μου για να ζητήσει μία συγγνώμη», κατέληξε ο 25χρονος, που ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του ηθοποιού και του νεαρού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top