Ιδιοκτήτρια καταστήματος για Σαμπρίνα:«Η ίδια επελεξε να μην κλειδώσει την πόρτα του σολάριουμ»

Δικηγόρος τραγουδίστριας: «Ο άνθρωπος αυτός έχει σχέση με τον χώρο!»

​Σάλος έχει προκληθεί με την υπόθεση της Σαμπρίνας, η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της από έναν 34χρονο ειδικό φρουρό, την ώρα που έκανε σολάριουμ, σε ινστιτούτο ομορφιάς της Καλλιθέας.

Το περιστατικό έχει πάρει πλέον την νομική οδό, με την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης να υποστηρίζει πως ο 34χρονος ειδικός φρουρός δεν ��χει καμία σχέση με το ινστιτούτο:

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν εργάζεται στο ινστιτούτο. Είναι ένας άνθρωπος που είναι φίλος της επιχείρησης, ένας άνθρωπος που είναι πελάτης της επιχείρησης, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν είχε δείξει δείγματα παραβατικότητας και σας λέω ότι δεν ήταν υπάλληλος της επιχείρησης. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την θέση της τραγουδίστριας, δεν υπάρχει μισθωτική σχέση μεταξύ του κυρίου που έπραξε αυτό το γεγονός με την επιχείρηση. Γι΄αυτό άλλωστε δεν βάλλεται η επιχείρηση».

Μάλιστα η ιδιοκτήτρια προσθέτει πως:

«Η Σαμπρίνα μπήκε να κάνει σολάριουμ. Οι χώροι του σολάριουμ δεν είναι αυτοί που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. είναι αρκετά μεγάλοι, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι ��ικρά δωματιάκια που έχουν σολάριουμ μέσα. Επέλεξε η ίδια να μπει χωρίς να κλειδώσει την πόρτα με τις ειδικές ασφάλειες που παρέχονται από πίσω, και προφανώς εισήλθε στον χώρο ο συγκεκριμένος πελάτης και βιντεοσκόπησε. Η τραγουδίστρια επέλεξε να μπει μέσα χωρίς να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη ασφάλεια. Αυτό ήταν θέμα επιλογής της. Είχε τοποθετήσει μια καρέκλα πίσω, από την ενημέρωση που έχω και όσες φορές είχε εισέλθει στο χώρο, είχε πει ότι δεν θέλει να κλειδώνει την πόρτα, γιατί νιώθει ένα φόβο μέσα. Είχε επιλέξει η ίδια να μην κλειδώνει την πόρτα».

Την ίδια στιγμή, ο 34χρονος ειδικός φρουρός εναντίον του οποίου έχει κατατεθεί μήνυση έχει… εξαφανιστεί από προσώπου γης και είναι αδικαιολογήτως απών από την δουλειά του εδώ και τρεις μέρες μετά το περιστατικό.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΡΙΝΑΣ, ΤΑΣΟΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ:

«Καταθέσαμε μήνυση κατά συγκεκριμένου προσώπου. Το ινστιτούτο μας υπέδειξε το όνομα και το επώνυμο του. Το ινστιτούτο γνώριζε ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος και ποιος ήταν ο ρόλος του στο συγκεκριμένο χώρο. Βεβαίως και έχει σχέση με τον χώρο! Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου είναι λογικό να θέλει να μην έχει καμία αστική ευθύνη!Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Σαμπρίνα δεν είχε κλείσει την πόρτα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιου της Σαμπρίνας. Φανταστείτε σε τι κατάσταση βρέθηκε το παιδάκι.Το κινητό έχει παραδοθεί στις Αρχές ως πειστήριο και θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογι��ών Ερευνών ώστε να αναλυθεί και το προϊόν του θα αποτελέσει μέρος της δικογραφίας που θα σχηματιστεί.Ο άνθρωπος αυτός δεν ήρθε τυχαία εκεί! Και δεν γνωρίζουμε αν αυτό το έκανε μόνο στη Σαμπρίνα ή και σε άλλες γυναίκες!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top