Πω πω νεύρααα! Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε δηλώσεις και ήταν «στην τσίτα»

ΔΕΙΤΕ στο video τον εκνευρισμό του τραγουδιστή

​Νεύρα… πολλά νεύρα είχε ο Νίκος Οικονομόπουλος τον οποίο τσάκωσαν οι δημοσιογράφοι σε event και όπως είναι φυσικό, του έκαναν διάφορες ερωτήσεις.

Όπως θα δείτε και στο video, ο εκνευρισμός του τραγουδιστή ήταν φανερός, ιδιαίτερα στο σημείο που τον ρώτησαν για την πίστη του στο Θεό.

Αρχικά, ο Νίκος Οικονομόπουλος εξήγησε γιατί δεν πηγαίνει στα μουσικά βραβεία MAD:

«Δεν θα είμαι στα βραβεία Mad γιατί θα είμαι στην Κύπρο, αλλά όπως έχει και παλαιότερα, περιμένω και θα περιμένω (όχι μόνο από τα βραβεία Mad αλλά οποιαδήποτε διοργάνωση γίνει), να υπάρχουν κατηγορίες που θα έχουν μέσα και το λαϊκό τραγούδι το οποίο λείπει, και επειδή λείπει αναγκαστικά λείπω κι εγώ!»

Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι του έκαναν κι άλλες ερωτήσεις πάνω στο θέμα, εκείνος τους «έκοψε» λέγοντας:

«Μην προσπαθείς να κάνεις ίντριγκες γιατί εγώ δεν κάνω τέτοια είμαι πολύ αυθεντικός και ειλικρινής».

Η ερώτηση όμως που φαίνεται να τον τσίτωσε περισσότερο, ήταν όταν του ζήτησαν να αναφερθεί στην πίστη του στον Θεό (για την οποία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του):

«Εντάξει αφού θέλετε να το ξαναπώ… αυτό δεν θέλετε; Αυτό! Πιστεύω πάρα πολύ στον θεό, θα το λέω κάθε μέρα και θα ευχηθώ σε πολλούς ανθρώπους να πηγαίνουν στην εκκλησία. Είναι κακό; Πείτε το λοιπόν αφού δεν είναι κακό!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top