Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Star: «Στην αρχή δεν ήθελα να παίξω τον Εξολοθρευτή»

Ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει με την ταινία «Εξολοθρευτής Γένεσις»

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Star: «Στην αρχή δεν ήθελα να παίξω τον Εξολοθρευτή»

Το 1984 ο Εξολοθρευτής κοίταξε στα μάτια τους θεατές και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στην περιπέτεια. 31 χρόνια μετά κρατάει την υπόσχεση του και είναι και πάλι εδώ με την θεαματικότερη ταινία της κινηματογραφική σειράς του Terminator με το φιλμ «Εξολοθρευτής Γένεσις».

Το Star και η δημοσιογράφος Έλγκα Νταϊφά συνάντησε για μια αποκλειστική συνέντευξη τον απόλυτο ηθοποιό ταινιών δράσης, τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του έργου στο Βερολίνο.

Ο Εξολοθρευτής έχει στιγματίσει την καριέρα αν και στην αρχή ο Σβαρτσνέγκερ δεν ήθελε να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο όπως εξηγεί μπροστά στην κάμερα: «Στην αρχή δεν ήθελα να παίξω τον Εξολοθρευτή γιατί ήθελα να παίξω τον ήρωα και τότε ο Κάμερον μου είπε "θα κάνω έτσι την ταινία" έτσι ώστε ο κακός στο τέλος να δείχνει με ήρωα. Τότε δ��ν κατάλαβα αυτό που μου είπε αλλά όταν είδα την ταινία συμφώνησα απολύτως μαζί του».

Μπορεί η ατάκα που συνηθίζει να λέει ο Σβατσενέγκερ ως Εξολοθρευτής «θα επιστρέψω» να χαρακτηρίζει το έργο αλλά στην αρχή ο ηθοποιός είχε τις αντιρρήσεις του και τονίζει: «Δεν μου άρεσε έτσι όπως ακουγόταν και είπα στον Κάμερον εγώ θα λέω "Πρόκειται να επιστρέψω". Eκείνος επέμενε πως έπρεπε να πω "θα επιστρέψω". Mου είπε θα πεις ακριβώς ότι λέει το σενάριο. Τότε δεν ήξερα ότι αυτή θα γινόταν η πιο κλασσική ατάκα».

Ο Σβαρτσνέγκερ για 8 χρόνια ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνιας. Ένα χρόνο πριν τις αμερικάνικες εκλογές οι φήμες τον θέλουν να θέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής και ο ηθοποιός ανοίγει τα χαρτιά του στο Star: «Ναι θα ήθελα να ήμουν υποψήφιος αλλά το μόνο πρόβλημα είναι το Αμερικανικό Σύνταγμα που απαιτεί να έχεις γεννηθεί την Αμερική.»

Στην ταινία εκτός από τον Σβαρτσενέγκερ πρωταγωνιστεί ακόμα και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Τζ. Κ Σίμονς και αν και δεν το σκηνοθετεί ο Τζειμς Κάμερον έχει τις… ευλογίες του δημιουργού.

To φιλμ «Εξολοθρευτής Γένεσις» προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 25 Μάιου και αναμένεται να... εξολοθρεύσει το παγκόσμιο box office!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top