ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο Ηλίας Βρεττός μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε!

«Με αποσυντόνισε και με επηρέασε πολύ ψυχολογικά», εξομολογείται

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε εξομολογείται για πρώτη φορά ο Ηλίας Βρεττός, λέγοντας χωρίς δισταγμό ότι σκέφτηκε ακόμα και το χειρότερο!

Σε ερώτηση για τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε μέχρι σήμερα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής αναφέρει: «το ξεκίνημά μου. Και το άλλο, κάτι που δεν έχω ξαναπεί ποτέ, ήταν όταν πέρασα ένα σημαντικό θέμα υγείας».

«Σημαντικό πρόβλημα θα το έλεγα. Μία πε��ίοδο αντιμετώπισα ένα θέμα με τη φωνή μου. Είχα ένα πρόβλημα που με αποσυντόνισε και με επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Η απόδοσή μου ερμηνευτικά είχε πέσει και μου πήρε χρόνο για να επανέλθω. Αλλά το αντιμετώπισα με ψυχραιμία και επανήλθα καλύτερος από ποτέ», εξομολογείται ο Ηλίας.

Μάλιστα, δεν κρύβει ότι σκέφτηκε ακόμα και το χειρότε��ο: «όλα τα σκέφτηκα, αλλά δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να κολλήσει σε αυτές τις σκέψεις. Απλά πέρασαν από το μυαλό μου κι έφυγαν. Όταν δεν είσαι καλά, γίνεσαι ευάλωτος και τα σκέφτεσαι όλα. Ακόμα και το χειρότερο. Αλλά πείσμωσα και σήμερα είμαι σούπερ!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top