Πάρτε «γεύση» από τα όσα θα κάνει απόψε στην Αθήνα ο Ρόμπι Γουίλιαμς!

Αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία του

Πάρτε «γεύση» από τα όσα  θα κάνει απόψε στην Αθήνα ο Ρόμπι Γουίλιαμς!

​Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τη μεγάλη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στη Μαλακάσα, την πρώτη του τραγουδιστή στην Ελλάδα και το star.gr σου δίνει μία «γεύση» από τα όσα θα γίνουν στη σκηνή!

Ο Βρετανός σταρ κάνει στάση στην Αθήνα στο πλαίσιο του «Rockwave Festival» και της παγκόσμιας περιοδείας του «Let Me Entertain You Tour 2015».

robbie-williams-comienza-su-gira-en-madrid_galeria_principal.jpgCeleb_-_robbie_3246188k.jpg

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνιση, επί σκηνής θα βρεθούν η Σάρον Κόβακς, οι Ex-Girlfriend's Perfume και οι Inconsistencies.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο Ρόμπι περιλαμβάνει 22 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μουσικής του διαδρομής, με το ξεσηκωτικό «Let Me Entertain You» να δίνει το σύν��ημα για να αρχίσει το σόου.

maxresdefault.jpg

Πίσω από τη σκηνή θα υπάρχει μια γιγαντοθόνη στην οποία θα προβάλλονται ζωντανά αλλά και μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα, ενώ εντυπωσιακός θα είναι ο φωτισμός. Βέβαια, το δυνατό «χαρτί» είναι ο δυναμισμός του τραγουδιστή, ο οποίος ερμηνεύει, χορεύει και «σαρώνει» τη σκηνή, ξεσηκώνοντας το κοινό.

tumblr_nm5c1zw5ZM1rw0ge4o4_1280.jpg

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια, όπως τα «Feel», «Monsoon», «Swing Supreme», «Candy» και, φυσικά, η -κατά πολλούς- μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του Ρόμπι, το «Angels» με το οποίο θα γίνει το φινάλε.

Δείτε στα βίντεο τι αναμένεται να κάνει απόψε ο Ρόμπι Γουίλιαμς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΕΚΤΑΚΤΑ μέτρα της τροχαίας λόγω της συναυλίας του Ρόμπι Γουίλιαμς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top