ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ πως είναι οι celebrities ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ το ρετούς

Πολλές είναι οι διάσημες που έχουν υποστεί επεξεργασία photoshop

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ πως είναι οι celebrities ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ το ρετούς

Αψεγάδιαστες επιδερμίδες, ατελείωτα πόδια. Είναι η στιγμή που το photoshop και οι χειριστές του ξεπερνούν τον εαυτό τους κάνοντας ακόμα και τις ίδιες τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ να δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν το πρόσωπο και το σώμα τους στις σελίδες των lifestyle περιοδικών.

Φίλτρα που καλύπτουν τα κακώς κείμενα, μαγικές ηλεκτρονικές γόμες που σβήνουν κάθε ατέλεια και πολλά ακόμα μαγικά εργαλεία του photoshop κάνουν θαύματα στα κορμιά και τα πρόσωπα των celebrities.

Καμιά φορά όμως οι απείραχτες φωτο τους διαρρέουν στον Τύπο και τότε η σύγκριση του αποτελέσματος πριν και μετά την επεξεργασία είναι απλά εντυπωσιακή.

Οι πρόσφατες φωτο που ανέβασε η Λέιντι Γκάγκα στο Instagram από τις διακοπές της στις Μπαχάμες με το σέξι πράσινο μπικίνι χωρίς να έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Λογάριαζε όμως χωρίς τους... παπαράτσι οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα τις απείραχτες φωτογραφίες της όπου τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

180615095201_1464.jpg180615205021_1585.jpg

Η αλαβάστρινη επιδερμίδα της Αντριάνα Λίμα, της Αντζελίνα Τζολί αλλά και της Αλίσια Σιλβερστόουν δεν είναι δώρο της φύσης όπως νομίζαμε αλλά της… τεχνολογίας, αφού με τα σωστά κλικ επάνω στο πρόσωπό τους, σημάδια και κηλίδες έκαναν φτερά.

angelina-jolie-photoshop-before-and-after.jpg
Όπως και στην περίπτωση της Λίνσεϊ Λόχαν και της Μέγκαν Φοξ.

Την ίδια τύχη έχουν συνήθως και οι ρυτίδες στο πρόσωπο των σταρ οι οποίοι ξαφνικά με το πάτημα ενός κουμπιού φαίνεται τουλάχιστον μία δεκαετία νεότεροι.

Χαρακτηριστικά παράδειγμα η Ντέμι Μουρ, η Τζούλιαν Μουρ, η Τζένιφερ Άνιστον, η Γκουέν Στεφάνι αλλά και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αφού και οι άνδρες έχουν δικαίωμα στο photoshop.

jennifer-aniston-photoshop-before-and-after.jpg
«Βασίλισσα» της ποπ χωρίς ρετούς δεν γίνεται και αυτό το ξέρει καλά η Μαντόνα η οποία έχει αφεθεί στα χέρια του πολλές φορές.

britney-spears-photoshop.jpg
Όσο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς; Εκείνη σίγουρα χρωστά πολλά στους εμπνευστές του photoshop, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που οι ειδικοί το έχουν χρησιμοποιήσει απλόχερα πάνω της σώζοντας πολλές καταστάσεις.

kim-kardashia-with-without-photoshop-and-retouch.jpg
Κάμερον Ντίαζ, Κιμ Καρντάσιαν, Εύα Λονγκόρια, Τζένιφερ Λόρενς, Τζέσικα Άλμπα, Κίρα Νάιτλι, Μπιγιόνσε, είναι μερικές άλλες celebrities που έχουν υποστεί επεξεργασία photoshop.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top