Πασίγνωστη ηθοποιός: «έκανα πολύ σεξ με… τον gay σύζυγό μου»!

Μίλησε δημόσια για τα «πιπεράτα» μυστικά της/ πρώτη ανάρτηση: 19-06-2015, 00:03

Πασίγνωστη ηθοποιός: «έκανα πολύ σεξ με… τον gay σύζυγό μου»!

Άφωνοι έμειναν οι παριστάμενοι σε τελετή βράβευσης όταν άκουσαν πασίγνωστη ηθοποιό να ευχαριστεί δημόσια τον… gay πρώην σύζυγό της για το σεξ που έκαναν!

«Έχω έναν gay έμπορο τέχνης, έναν gay δερματολόγο, έναν gay οδοντίατρο και ένα gay πρώην σύζυγο... Ευτυχώς κάναμε πολύ σεξ!», είπε η Φραν Ντρέσερ, γνωστή σε όλους μας από τη σειρά «Η Νταντά», στα «Stonewall Community Foundation Vision Awards».

Peter+Marc+Jacobson+Fran+Drescher+Celebrates+_6_X91bqZ-nl.jpg
(H Φραν Ντρέσερ με τον gay πρώην σύζυγό της, με τον οποίο παραμένουν φίλοι)

Η 57χρονη ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη επί 21 χρόνια με τον Πίτερ Μαρκ Τζέικομπσον, τον έρωτά της από το Λύκειο. Ο χωρισμός επήλθε το 1996 και το διαζύγιο βγήκε τ��ία χρόνια αργότερα, με τον Πίτερ να παραδέχεται δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος!

«Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν “πώς δεν το είχες καταλάβει για τον πρώην σου;”. Toυ άρεσε η διακόσμηση, η μόδα και τα ρούχα, αλλά κάναμε πολύ σεξ! Τόσο πολύ, που δεν μπορώ καν να θυμηθώ πόσες φορές», συνέχισε η Ντρέσερ, η οποία παραμένει πολύ καλή φίλη με τον πρώην της.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014, η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον άνθρωπο που εφηύρε το e-mail, τον δρ. Σίβα Αγιαντουράι, για τον οποίο επίσης μίλησε στην εκδήλωση: «τώρα, είμαι παντρεμένη με αυτόν τον σοφιστικέ στρέιτ άνδρα, ο οποίος τρελαίνεται επίσης για ρούχα: να μου τα βγάζει!».

shiva-ayyadurai-435.jpg
(H ηθοποιός με το νυν σύζυγό της)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top