ΔΕΙΤΕ πού έχουν «χτυπήσει» tattoos οι Έλληνες celebrities και τι συμβολίζουν!

Σύμβολα αγάπης, φιλίας, γονιμότητας και απώλειας κοσμούν τα κορμιά τους

ΔΕΙΤΕ πού έχουν «χτυπήσει» tattoos οι Έλληνες celebrities και τι συμβολίζουν!

​«Κόλλημα» με τα tattoos έχουν πολλοί Έλληνες celebrities, πολλοί εκ των οποίων μετράνε… δεκάδες σχέδια πάνω στο κορμί τους, το καθένα με την ιδιαίτερη και άκρως συμβολική σημασία του.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει χτυπήσει ένα κοριτσάκι με κοτσιδάκια στον καρπό της το οποίο υπάρχει και στο χέρι της δίδυμης αδερφής της, για να συμβολίσει το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους από μικρές.Στο άλλο της χέρι έχει μια μισή καρδιά και συμβολίζει την φιλία με την κολλητή της Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και το αίσθημα ευγνωμοσύνης.Το πιο σέξι tattoo της όμως βρίσκεται στο πλευρό της, με στίχους του Λεόναρντ Κοέν.

670_f158df6f-fd75-42db-8bc6-dd632d0e878d.jpg
ntoretta.jpg

Η Ελισάβετ Σπανού, στις πρώτες διακοπές με φίλες της στη Σαντορίνη χτύπησε το πρώτο της tattoo, με ήλιο, φεγγάρι και αστέρι. Στο χέρι της έχει ένα δάκρυ που το χτύπησε όταν έχασε την γιαγιά της, και πολλά άλλα σχέδια στο υπόλοιπο κορμί της.

spanoy.jpg
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει χτυπήσει συνολικά 11 tattoos, και κάθε φορά που κάτι συμβαίνει στην ζωή της, προσθέτει και από ένα στο σώμα της.

αναστασοπουλου.jpg
Η Αγγελική Ηλιάδη έχει συνολικά 20 tattoos.

ηλιαδη.jpg
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει γράψει στο πόδι της την φράση «ακολούθησε την ευλογία σου».

papadimitrioy.jpg
Η Τάμτα έχει γράψει το όνομα της κόρης της Άννι στα Γεωργιανά στον δεξί της ώμο, ενώ στο δάχτυλο της έχει γράψει την φράση «κάνε την αλλαγή».

ταμτα.jpg
Η Σίσσυ Χρη��τίδου έχει στην πλάτη της δυο tattoos, αλλά το αγαπημένο της βρίσκεται στο λαιμό της με τα αρχικά του Θοδωρή Μαραντίνη.

χρηστιδου.jpg
Τέλος, η Μαριάντα Πιερίδη χτύπησε έναν λωτό με βικτωριανά μοτίβα, τον οποίο χτύπησε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, αφού πρώτα πήρε την άδεια του γυναικολόγου της.
πιεριδη.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top