Φινάλε – «βόμβα»: χώρισαν μετά από ενάμιση χρόνο γνωστοί ηθοποιοί!

Φήμες για τέλος στη σχέση τους παρά τα δημόσια τρυφερά ενσταντανέ

Φινάλε – «βόμβα»: χώρισαν μετά από ενάμιση χρόνο γνωστοί ηθοποιοί!

​Τι κι αν οι φήμες τους ήθελαν ένα βήμα πριν το γάμο; Τι κι αν πριν από λίγες εβδομάδες τους απαθανάτισαν να φιλιούνται; Πασίγνωστοι ηθοποιοί λέγεται ότι μόλις χώρισαν!

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης και παρά τις δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις, ο Σον Πεν και η Σαρλίζ Θερόν δεν είναι πια μαζί, όπως δήλωσαν πηγές στο «Ε Entertainment».

200515135223_3261.jpg
(Οι δύο ηθοποιοί, αρκετά διαχυτικοί, στην τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους)

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση των δύο ηθοποιών έγινε στις 16 Μαΐου, στο «Life Ball», στη Βιέννη, ενώ, μέχρι αυτή την ώρα, ουδείς γνωρίζει την αιτία του φινάλε.

140515223428_8833.jpg
(Αγκαλιασμένοι και στο κόκκινο χαλί του φετινού Φεστιβάλ Καννών)

Ο χωρισμός έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη διεθνή showbiz, καθώς Σαρλίζ και Σον δεν έκρυβαν τον έρωτά τους ούτε μπροστά στις κάμερες, ενώ εδώ και μήνες δημοσιεύματα τους ήθελαν να σκέφτονται το γάμο!

120115200609_9689.jpg
(Το μονόπετρο της Σαρλίζ, που έκανε τις φήμες για επικείμενο γάμο να οργιάζουν)

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν φίλο�� μέχρι που τους προέκυψε ο έρωτας! Μάλιστα, η 39χρονη ηθοποιός είχε εξομολογηθεί, στο περιοδικό «Vogue», το πώς βρέθηκε να είναι ζευγάρι με τον 54χρονο πάλαι ποτέ φίλο της: «ήταν κάτι που συνέβη εντελώς φυσικά! Και πριν το συνειδητοποιήσω, έβλεπα ότι υπήρχε στη ζωή μου και την έκανε καλύτερη! Εφόσον λοιπόν κατάλαβα τι ζητάω από τη ζωή μου, είδα ότι ο Σον έκανε αυτό ακριβώς: την έκανε απλά τέλεια! Αυτό που προσπαθώ να πως είναι ότι, ένας φίλος μου, και μάλιστα στενός, ήρθε πιο κοντά μου, χωρίς καν στην αρχή να το αντιλαμβάνομαι! Ήμασταν πραγματικά πολύ καλοί φίλοι».

190514220439_9739.jpg
(Ένα από τα πρώτα φιλιά των δύο ηθοποιών που «τσάκωσαν» οι παπαράτσι)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top