ΑΥΤΟΣ είναι ο νεογέννητος πρίγκιπας της Σουηδίας - τι όνομα του έδωσαν!

Αποκαλύφθηκε η πρώτη φώτο του μωρού της πριγκίπισσας Μαντλέν

ΑΥΤΟΣ είναι ο νεογέννητος πρίγκιπας της Σουηδίας - τι όνομα του έδωσαν!

​Δύο ημέρες μετά τον ερχομό του στη ζωή αποκαλύφθηκε η πρώτη φωτογραφία και το όνομα του μπέμπη που έφερε στον κόσμο η πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η μικρότερη κόρη του βασιλιά Κάρολου Γουσταύου και ο Αμερικανός τραπεζίτης Κρίστοφερ Ο’ Νιλ απέκτησαν ένα αγοράκι την Δευτέρα, περίπου 16 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους και δύο ημέρες μετά το γάμο του αδερφού της Μαντλέν, του πρίγκιπα Καρλ Φίλιπ.

Prinsen1 (800x494).jpg
(Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου που δημοσίευσε το Παλάτι)

Ο μπέμπης, που γεννήθηκε με βάρος 3 κιλά και 80 γραμμάρια και ύψος 49 εκατοστά, πήρε τα ονόματα Νίκολας Πολ Γουσταύος, ενώ του δόθηκε ο τίτλος του δούκα του Άνγκερμανλαντ, μιας επαρχίας στα βόρεια της Σουηδίας. Το πρώτο όνομα του μικρού ήταν έκπληξη, το δεύτερο προέρχεται από τον πατέρα του τραπεζίτη ο οποίος «έφυγε» το 2004 και το τρίτο είναι προς τιμήν του εστεμμένου παππού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες των σουηδικών μέσων, ο νεογέννητος δούκας, έκτος στη σειρά της διαδοχής στο σουηδικό θρόνο, «φέρνει» περισσότερο στο μπαμπά του, ο οποίος ήταν παρών την ώρα του τοκετού και, μάλιστα, έκοψε τον ομφάλιο λώρο με δάκρυα στα μάτια

150615203331_1983.jpg
(Η ετοιμόγεννη πρικγίπισσα Μαντλέν με το σύζυγό της και την κορούλα τους, στον πριγκιπικό γάμο του Σαββάτου)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top