Oι Ελληνίδες celebrities αποκαλύπτουν τις «κατινιές» που έχουν κάνει σε μια σχέση-VIDEO

Άλλες έχουν ψάξει κινητό και άλλες έχουν παρακολουθήσει φίλο τους!

Oι Ελληνίδες celebrities αποκαλύπτουν τις «κατινιές» που έχουν κάνει σε μια σχέση-VIDEO

​Η «κατινιά» δεν είναι προνόμιο μόνο των «κοινών θνητών» αλλά και των celebrities, οι οποίες πολλές φορές παρασύρονται από την ζήλια ή την καχυποψία τους, με αποτέλεσμα άλλες να παραδέχονται δημόσια πως έχουν ψάξει κινητό, και άλλες πως έχουν παρακολουθήσει φίλο τους!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ:

Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω κοιτάξει πάρα πολλές φορές κινητό»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Άντε καλέ που είναι κατινιά να μπεις να δεις που μίλαγε! Οι γυναίκες είναι πολύ λυσσάρες. Δεν φαντάζεσαι το γράφουνε στον άνδρα μου. Μου έρχεται να τις πιάσω από το μαλλί! Μπαίνω και βλέπω τι του στέλνουν στο Facebook και θέλω να τους γράψω από κάτω “είμαι η γυναίκα του μωρή και άμα σε πιάσω από το μαλλί…”»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Κινητό κοιτάω στην καθημερινότητα μας!Είμαι κατινίτσα. Είχαμε τσακωθεί παλιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη και μετά εγώ πήγαινα έξω από το σπίτι του κάθε βράδυ για να δω αν έχει φως και αν το αυτοκίνητο είναι εκεί… »

Δούκισσα Νομικού: «Κινητό δεν έχω κοιτάξει. Έχω κοιτάξει Facebook καταλάθος! Νόμιζα ότι ήταν ο δικός μου λογαριασμός»

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν ήταν σε δική μου σχέση αλλά σε σχέση κολλητής μου, που ήταν απογοητευμένη επειδή ο καλός της, της είχε πει ψέματα, και αποφασίσαμε να του σκάσουμε τα λάστιχα»

Κάτια Ζυγούλη: «Δεν έχω παρακολουθήσει αλλά έχω κάνει όλα τα άλλα, και ο,τι βρήκα αποδείχτηκε λάθος ή τουλάχιστον έτσι θέλησα να πιστέψω εγώ και αποφάσισα να μην το ξανακάνω, γιατί όποιος ψάχνει…βρίσκει!»

Ελ��νη Φουρέιρα: «Δεν μπορώ να δω κινητό. Δεν ξέρω γιατί. Η κολλητή μου, κάθεται δίπλα μου, βρίσκει το κινητό του καθένα το κοιτάει και δεν την παίρνεις χαμπάρι. Εγώ νομίζω ότι αν το κοιτάξω θα με καταλάβουν όλοι! Όταν είμαι λοιπόν με το αγόρι μου, βάζω την κολλητή μου να κοιτά το κινητό του»

Άντζελα Δημητρίου: «Τον παρακολούθησα κανονικά. Αυτός μπροστά και εγώ χωμένη από πίσω σε ένα ταξί, δεν φαινόμουν καθόλου. Αυτός πήγε όπου πήγε, έκανε ο,τι έκανε, κατέβηκε, μπήκε στο αυτοκίνητο του ,εγώ ακόμα μέσα στο ταξί έπινα τον καφέ μου, κάπνιζα τσιγάρο και έτρωγα σάντουιτς, και συνεχίσαμε να τον παρακολουθούμε»

Ναταλία Γερμανού: «Είχε μια ατζέντα ηλεκτρονική, τις περνούσε ως “Kαρολίνα, ξανθιά γκόμενα Αυτοκίνηση, κόκκινο κολάν”. Μπήκα λοιπόν και άλλαξα όλα τα νούμερα. Μετά δεν μπορούσε να τις βρει. Του έβγαιναν άλλες!»

Ευγενία Μανωλίδου: «Έχω στήσει καραούλι έξω από ένα σπίτι»

Ελεονώρα Μελέτη: «Για χάρη μιας άλλης φίλης μου, έχω μεταμφιεστεί σε ντιλιβερά, και έχω πάρει πίτσα να πάω να την παραδώσω σπίτι του, για να δω αν αυτός είναι με φίλο του ή με γκόμενα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τις έχω κάνει τις κατινιές μου. Έχω πετάξει κάτι φορμάκια για κέικ… του λέω “εγώ κέικ δεν φτιάχνω. Πάρτα αυτά και δώστα!” Προφανώς ήξερα ότι το σπίτι δεν ήταν μοναστήρι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top