Σκέψεις για χωρισμό κάνει ο Α. Γεωργούλης γιατί δεν αντέχει την ζήλεια της Τόνιας

Νιώθει καταπιεσμένος και θέλει να φύγει μακριά

Σκέψεις για χωρισμό κάνει ο Α. Γεωργούλης γιατί δεν αντέχει την ζήλεια της Τόνιας

​Μπορεί πριν από λίγες μέρες για πρώτη φορά να είδαμε τον Αλέξη Γεωργούλη και την Τόνια Σωτηροπούλου σε τρυφερά ενσταντανέ, όμως άνθρωποι από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών αποκαλύπτουν στην Real Life ότι τα σύννεφα έχουν αρχίσει να πυκνώνουν πάνω από τη σχέση τους.

Ενδεικτικό είναι πως όσοι τους έζησαν από κοντά στη Μύκονο λένε ότι δεν υπήρχε φλόγα ανάμεσά τους, ενώ φίλοι του Α. Γεωργούλη υποστηρίζουν ότι δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση.

Όπως τονίζουν, μετά από ενάμισι χρόνο σχέση θα πρέπει εκ των πραγμάτων να επανεξετάσουν τη σχέση τους, αφού ο Α. Γεωργούλης ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο, όπου θα έχει ραντεβού για να κλείσει δουλειές στο θέατρο και στον κινηματογράφο, ενώ και η Τόνια Σωτηροπούλου ετοιμάζεται να πάει στην Κύπρο, όπου πρωταγωνιστεί σε μια ταινία και στη συνέχεια φεύγει για Νέα Υόρκη.

sotiropoulou.jpg

Αυτό που υπογραμμίζουν με νόημα όμως φίλοι του Α. Γεωργούλη είναι πως δεν θα είναι μόνο η απόσταση που θα τους χωρίσει, αλλά και η ζήλια της Τόνιας που όπως έχει εκμυστηρευτεί και ο ίδιος τον καταπιέζει ακόμα και όταν δεν είναι μαζί.

Μάλιστα και στο παρελθόν κινδύνεψαν να χωρίσουν γιατί η ηθοποιός δεν μπορεί να ελέγξει την ζήλια της, όμως τώρα ο Α. Γεωργούλης φαίνεται αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος.

Θεωρεί δε, ότι η περίοδος που θα ακολουθήσει και ανάμεσά τους θα υπάρχει μια απόσταση, θα βοηθήσει ώστε να έλθει πιο ομαλά ο χωρισμός και να ζήσει και πάλι ελεύθερο πουλί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top