Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Αν με λυπηθεί ο Θεός ας μου δώσει ήρεμο θάνατο»

Μίλησε για τους φόβους του σε συνέντευξή του

Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται:  «Αν με λυπηθεί ο Θεός ας μου δώσει ήρεμο θάνατο»

Για την οικονομική κρίση, την οικογένειά του αλλά και για το θάνατο μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο τραγουδιστής έχασε τον πατέρα του από τα εννιά του χρόνια και του στοίχισε πολύ. Ωστόσο, αποκάλυψε πως «δεν φοβάμαι το θάνατο μετά από κάτι που μου είχε συμβεί. Ήμουν μόλις οκτώ ετών, όταν πήγα να εξομολογηθώ. Φοβόμουν τα πάντα τότε, τον θάνατο, το σκοτάδι... όλα! Από τότε δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ! Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην υποφέρουν, να μην πονέσουν οι δικοί μου. Αυτό λέω και για εμένα... Αν με αγαπά ο Θεός, ας μου δώσει ήρεμο θάνατο!»

7852_MARIA_KAKOSEOY_GIANIS_PLOYTARXOS_912015.jpg
Ο χαρακτηρισμός «το καλό παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου δεν βγήκε τυχαία, αφού ο Γιάννης Πλούταρχος είναι καλός με όλον τον κόσμο, ενώ μοιράζεται όλα όσα έχει με αυτούς που αγαπά: «Έτσι ήμουν και έτσι θα είμαι. Είναι στάση ζωής και είναι μία και μοναδική. Γι' αυτό και μπορεί να είμαι ανιαρός καμιά φορά, γιατί δεν έχω καινούργια πράγματα να πω. Έτσι όπως συμπεριφέρομαι στην γυναίκα μου και τα παιδιά μου, είμαι και με τους υπόλοιπους ανθρώπους.»

Όσο την οικονομική κρίση; Χτύπησε και σε αυτόν την πόρτα! «Βρισκόμαστε όλοι σε αυτό το καζάνι! Ό,τι χρήματα μπορέσαμε και βγάλαμε τα επενδύσαμε σε ακίνητα, που έχουν χάσει την αξία τους! Φτιάξαμε ένα ωραίο σπίτι και τελικά δεν ξέρουμε αν άξιζε ο κόπος. Τελικά αποδείχτηκε μια μεγάλη φούσκα αυτό που ακούγαμε από τους πατεράδες μας: Να αποκτήσουμε γη! Έχασα πολλά χρήματα και εγώ, και όχι μόνο εγώ, όλοι!»


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top