Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ! Διάσημος τραγουδιστής έσπασε το πόδι του σε συναυλία και συνέχισε να τραγουδά

Έμεινε στη σκηνή με το πόδι δεμένα, παρά το γεγονός ότι πονούσε τρομερά

 Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ! Διάσημος τραγουδιστής έσπασε το πόδι του σε συναυλία και συνέχισε να τραγουδά

​Ξινή του βγήκε η χθεσινή συναυλία στο Γκέτεμποργκ του τραγουδιστή των Foo Fighters, Ντέιβιντ Γκρολ, ο οποίος παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του κοινού, βούτηξε πάνω τους από την σκηνή και δυστυχώς έσπασε το πόδι του.

Το απίστευτο όμως είναι ότι ο τραγουδιστής και πρώην ντράμερ των Nirvana αντί να διακόψει τη συναυλία, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να μιλάει με τον κόσμο που περίμενε με αγωνία να δει τι έχει συμβεί.

Foo-Fighters-band-member-Dave-Grohl-is-seen-on-a-big-screen.jpg

«Παιδιά σας αγαπώ πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι έσπασα πάλι το πόδι μου», είπε ο Γκρολ, δίνοντας υπόσχεση ότι θα πάει στο νοσοκομείο να βάλει γύψο και θα επιστρέψει για να δώσει τη συναυλία κανονικά.

«Χίλια συγγνώμη. Θα πάω στο νοσοκομείο και θα επιστρέψω», τους είπε.

Οι άνθρωποι που ήρθαν για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν στα παρασκήνια για να του δέσουν το πόδι. Μετά από 15 λεπτά όμως και αφού τον ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει σήμερα τη συναυλία του, εκείνος, ανέβηκε με φορείο πάνω στη σκηνή, πήρε την κιθάρα του και με μπανταρισμένο πόδι, άρχισε να τραγουδά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

«Μπορεί να μην μπορώ να περπατήσω ή να τρέξω, αλλά μπορώ να παίξω την κιθάρα μου και να ουρλιάξω», είπε ο Γκρολ, ο οποίος έμεινε στη σκηνή παρά τον πόνο του για να ευχαριστήσει τον κόσμο που πήγε να ακούσει τους Foo Fighters.

foo.jpg

Μάλιστα λίγες ώρες αργότερα ανέβασε στο Twitter την ακτινογραφία με το σπασμένο του πόδι και έγραψε:

«Σ’ ευχαριστώ Γκέτεμποργκ, ήταν υπέροχα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top