Πασίγνωστος τραγουδιστής σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών

Εκτελέστηκε από κυνηγό κεφαλών μέσα στο σπίτι του

Πασίγνωστος τραγουδιστής σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών

​Τραγικό τέλος είχε ο γνωστός τραγουδιστής της Country, Ράντι Χάουαρντ, ο οποίος έπεσε νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι στο Τενεσί, μετά από ανταλλαγή πυρών με έναν κυνηγό κεφαλών.

Σύμφωνα με το WSMV, ο 65χρονος μουσικός αντιμετώπιζε κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, παράνομη οπλοκατοχή και οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Μάλιστα δεν είχε παρουσιαστεί στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα να βγει ένταλμα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Όταν λοιπόν ένας κυνηγός κεφαλών εμφανίστηκε μπροστά στην πόρτα του Χάουαρντ, εκείνος άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα ο κυνηγός να απαντήσει πυροβολώντας και σκοτώνοντάς τον.

randywoward.jpg

Ο Χάουαρντ ήταν από τους πρωτεργάτες του κινήματος Outlaw Country, από το οποίο αναδείχθηκαν μεγάλες μορφές της Country μουσικής, όπως ο Γουέιλον Τζένινγκς, ο Γουίλι Νέλσον ��αι ο Τζόνι Πέιτσεκ.

Έβγαλε τον πρώτο του δίσκο το 1976 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον τραγούδι «All American Redneck».

Ο θάνατός του επανέφερε στην επιφάνεια το ζήτημα των ορίων και των δικαιωμάτων που έχουν οι κυνηγοί κεφαλών. Στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ πρέπει να έχουν ειδική άδεια, αλλά αυτό δεν ισχύει για το Τενεσί. Στην περίπτωση του Χάουαρντ, ο κυνηγός κατέθεσε ότι είχε ένταλμα και ενήργησε στην προσπάθειά του να προστατέψει τον εαυτό του. Όμως οι αρχές του Τενεσί λένε πως ο τραγουδιστής ήταν στο σπίτι του και είχε κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top