Συγκλονιστική εξομολόγηση Μορισέϊ: «Πέθανα επίσημα για εννέα λεπτά»

Του συνέβη πριν δυο χρόνια έπειτα από τροφική δηλητηρίαση

Συγκλονιστική εξομολόγηση Μορισέϊ: «Πέθανα επίσημα για εννέα λεπτά»

​Πριν μερικούς μήνες, ο Μορισέϊ είχε μιλήσει για την σκληρή μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο, με αποτέλεσμα να έχει υποβληθεί σε δεκάδες θεραπείες και οι γιατροί να του έχουν αφαιρέσει καρκινικό ιστό τέσσερις φορές.

Σε νέα του συνέντευξη στο «Alternative Nation», ο 55χρονος τραγουδιστής και πρώην frontman των «Smiths», έκανε άλλη μια συγκλονιστική αποκάλυψη, για την περίοδο που…πέθανε!

117226754.jpg
Ήταν το 2013, έπειτα από μια τροφική δηλητηρίαση που έπαθε, η οποία τον οδήγησε κυριολεκτικά στον θάνατο, την περίοδο που βρισκόταν για περιοδεία στην Νότιο Αμερική:

«Πάντα χαίρομαι όταν κάνω περιοδεία στην Νότιο Αμερική, παρόλο που η τελευταία μου επίσκεψη στο Περού έπαθα μια γερή τροφική δηλητηρίαση και πέθανα… επίσημα για εννέα λεπτά! Πλάκα είχε».

MorrisseyBlog20140510TN003.jpg
Πάντως δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μορισέι έχει νοσηλευτεί με σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, κάτι που ο ίδιος αποδίδει στην μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Στις αρχές του 2013 έγινε γνωστό ότι έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του 2013 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία. Δύο μήνες αργότερα έπαθε τροφική δηλητήριαση και τον περασμένο Ιούνιο ακύρωσε την περιοδεία του στις ΗΠΑ λόγω αναπνευστικής λοίμωξης.

Morrissey-Performs-At-O2--012.jpg

Όσο για τον θάνατο; Έχει δηλώσει στο παρελθόν, πως όταν συμβεί το μοιραίο θα ξεκουραστεί:

«Αν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν δείχνω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top