H Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε για τι έχει μετανιώσει περισσότερο στην ζωή της!

Αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα ήταν από τα πράγματα που θα άλλαζε

H Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε για τι έχει μετανιώσει περισσότερο στην ζωή της!

​Τον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει το μαύρισμα και την ηλιοθεραπεία, εξήγησε η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξη της στο περιοδικό «People».

spl940148_001.jpg
Η 46χρονη σταρ αποκάλυψε πως αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα πρόσεχε περισσότερο την επιδερμίδα της, καθώς συνειδητοποίησε πως αυτό που προέχει περισσότερο είναι η υγεία και μετά η ομορφιά:

«Πριν μερικά χρόνια σταμάτησα την ηλιοθεραπεία, και αποφάσισα πως πρέπει να το σταματήσω όσο είναι ακόμα καιρός! Στα νιάτα μου δεν τα πήγαινα καλά με το αντηλιακό και είναι από τα πράγματα που έχω μετανιώσει περισσότερο στην ζωή μου. Πλέον φοράω καθημερινά αντηλιακό!»

spl959455_005.jpg
Μάλιστα δεν έκρυψε ότι και με το θέμα του μακιγιάζ έχει «χαλαρώσει» αρκετά:

«Πλέον είμαι λιγότερο εξαρτημένη από το make up. Και ο Τζάστιν Θερού με προτιμά χωρίς μακιγιάζ. Ωστόσο όταν βγαίνουμε ή σε δημόσιες εμφανίσεις, του αρέσεις όταν κάνω smokey eyes!»

spl962740_001.jpg
Να σημειώσουμε πάντως, πως σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, η 46χρονη ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως πληρώνει το τίμημα του μαυρίσματος, κάνοντας ειδικές συνεδρίες λέιζερ ώστε να ξεφορτωθεί σημάδια που της άφησε η χωρίς προστασία έκθεση στον ήλιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top