BINTEO: τα «έχωσε» η Μάρω Κοντού στον Αρναούτογλου για τους gay!

Του έκανε παρατήρηση οn air - πώς προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο παρουσιαστής

BINTEO: τα «έχωσε» η Μάρω Κοντού στον Αρναούτογλου για τους gay!

​Να… δώσει εξηγήσεις υποχρέωσε η Μάρω Κοντού τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάνοντάς του παρατήρηση on air για τον τρόπο με τον οποίο αναφέρθηκε στο θέμα των gay, ενώ το περιστατικό έγινε trend στα social media!

«Έκανες ένα φάουλ προ ημερών», είπε η ηθοποιός στον παρουσιαστή, αναφερόμενη στην εκπομπή με καλεσμένο τον Κώστα Κούντο και συνέχισε: «ήσουν κάπως περίεργος σε κάτι ερωτήσεις που έκανες σε έναν τραγουδιστή που καθόταν εδώ, ότι πήγε σε μια εκδήλωση των gay και ρωτούσες αν είναι gay. Είναι κακό που πήγε σε gay καλλιστεία; Και επειδή δεν ήταν gay; Εσένα αν σου πουν να παρουσιάσεις μια τεράστια επίδειξη μόδας από gay σχεδιαστή, gay μοντέλα, δεν θα πας; Έτσι όπως το παρουσίασες εκείνο το βράδυ, δεν ήταν καλό. Ήταν λιγάκι σαν να έχεις άποψη...»!

Ο Γρηγόρης προσπάθησε να δικαιολογηθεί, όμως, η Μάρω Κοντού ήταν «καταπέλτης»: «νομίζω πως δεν πρέπει να συζητάμε καν για τους gay. Υπάρχουν gay στη ζωή μας, υπήρχαν και θα υπάρχουν. Και τι έγινε; Εκεί έχουμε μείνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Δεν βρίσκω ότι πρέπει να το συζητάμε καν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι αυτό που του αρέσει, αρκεί να μην ενοχλεί κανένα. Είναι πανέξυπνοι, είναι ευγενέστατοι και αυτοί που έχουν ξεπεράσει αυτό το πράγμα και το δέχονται, είναι πολύ πετυχημένοι άνθρωποι. Και είναι σε ισορροπία με τον εαυτό τους, είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό».

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν Μάρω Κοντού – Γρηγόρης Αρναούτογλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top