AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μοντέλο έφαγε μήνυση 3 εκατομμυρίων από εταιρία μαυρίσματος!

Την κατηγορούν ότι απέτυχε να προωθήσει τα προϊόντα/ πρώτη ανάρτηση: 11-06-2015, 00:00

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μοντέλο έφαγε μήνυση 3 εκατομμυρίων από εταιρία μαυρίσματος!

​Σε μπελάδες έχει μπει ο πρώην «άγγελος» της «Victoria’s Secret» Μαρίζα Μίλερ, καθώς εταιρία με προϊόντα μαυρίσματος της έκανε μήνυση που αγγίζει τα 3 εκατομμύρια δολάρια, επειδή απέτυχε να τα διαφημίσει σωστά!

Σύμφωνα με το TMZ, η εταιρία «Glissin» υποστηρίζει πως το 36χρονο μοντέλο πληρώθηκε με… 1.800.000 δολάρια για να προωθήσει τα υπάρχοντα προϊόντα της, τις υπηρεσίες ομορφιάς της και την σειρά που λανσάρει με υπηρεσίες μαυρίσματος.

spl464176_001.jpg
Στην μήνυση που έχουν καταθέσει εναντίον της, αναφέρουν πως εκείνη τους έπεισε να ανοίξουν ένα σαλόνι ομορφιάς στο Los Angeles (το οποίο έκτοτε έβαλε λουκέτο), αλλά δεν εκπλήρωσε την υπόσχεση της να πρωταγωνιστήσει σε εφτά έντυπες διαφημίσεις, ένα video με παρασκήνια από τις φωτογραφίσεις και πολλαπλές εμφανίσεις στα ΜΜΕ.

spl681678_002.jpg
Το μόνο που έκανε, ήταν να πρωταγωνιστήσει σε ένα διαφημιστικό 30 δευτερολέπτων το οποίο βρίσκεται στο site της εταιρίας, και ένα post στα social media.

spl140978_002.jpg
Εκτός από την Μαρίσα Μίλερ, η εταιρία μήνυσε και τον σύζυγο της, Γκρίφιν Γκες, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εται��ίας management και υπεύθυνος για τις συμφωνίες που κλείνει η Μίλερ.

spl681678_006.jpg
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΛΕΡ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ GLISSIN ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top