Προκάλεσε ΠΑΝΙΚΟ σε πτήση η Κέιτ Μος- Λιώμα από το ποτό έβριζε τον πιλότο και τους επιβάτες!

Αποχώρησε από το αεροδρόμιο με αστυνομική συνοδεία

Προκάλεσε ΠΑΝΙΚΟ σε πτήση η Κέιτ Μος- Λιώμα από το ποτό έβριζε τον πιλότο και τους επιβάτες!

Τον κακό χαμό προκάλεσε η Κέιτ Μος στην πτήση της από την Τουρκία στο Λονδίνο, αφού έκανε ένα αεροπλάνο άνω κάτω, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο του Λούτον με… αστυνομική συνοδεία!

Το 41χρονο top model που είχε γίνει… σκνίπα από το ποτό, αναστάτωσε τους συνεπιβάτες του με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, ενώ έβρισε και τον πιλότο!

Μιλώντας στην «Daily Mail» επιβάτης που βρισκόταν στο ίδιο αεροσκάφος, υποστήριξε πως η Μος «ήταν κάπως μεθυσμένη, είχε μια διαφωνία με έναν άλλο επιβάτη, ενώ προσπάθησε να πάρει αλκοόλ από τις αποσκευές της για να πιει, παρόλο που δεν της το επέτρεπαν», προσθέτοντας, όμως, ότι «δεν ήταν επιθετική, ήταν απλά αστεία».

ketemossptisi1.jpg
Η αστυνομία κλήθηκε, ύστερα από αίτημα της αεροπορικής εταιρίας με την αιτιολογία ότι η Κέιτ προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες της πτήσης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μπέντφορντσαϊρ, επιβεβαίωσε ότι δέχθηκαν κλήση για "μια επιβάτη που δημιουργούσε προβλήματα κατά τη διάρκεια της πτήσης", χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα. Τόνισε δε πως "δεν κατατέθηκαν μηνύσεις, οπότε δεν υπήρξαν ούτε συλλήψεις".

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η 41χρονη Κέιτ προκαλεί πανικό σε αεροδρόμιο. Τον περασμένο Ιούλιο προσπάθησε να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο από την Τουρκία στο Λονδίνο.

Τι το πίνει και αυτή αφού δεν το σηκώνει;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top