Παντρεύονται και... βαπτίζουν σε λίγες μέρες Ηλιάδη - Γκέντσογλου!

Τι σχεδιάζει το ζευγάρι

Παντρεύονται και... βαπτίζουν σε λίγες μέρες Ηλιάδη - Γκέντσογλου!

​Στα μέσα του μήνα σχεδιάζουν να βαφτίσουν το μωράκι τους η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου, ενώ δεν αποκλείεται το ζευγάρι να τελέσει την ίδια μέρα και το γάμο του, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News», ο μπέμπης της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή θα πάρει και επίσημα το όνομα Βασίλης, από τον πατέρα του Σάββα, στις 20 Ιουνίου.

170515201616_6980.jpg

Ο χώρος έχει ήδη επιλεγεί, ωστόσο, το ζευγάρι τον κρατά επτασφράγιστο μυστικό, καθώς θέλει να μείνει το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Μάλιστα, για το λόγο αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι καλεσμένοι δεν θα ξεπεράσουν τους 40 και θα ειδοποιηθούν μέσω sms. Σύμφωνα με όσα έχουν πει φιλικά τους πρόσωπα στο παρελθόν, το μυστήριο θα γίνει πιθανότατα στην Αθήνα, ενώ, αν γίνει σε νησί, αυτό θα είναι η Μύκονος, το μέρος όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν η Αγγελική και ο Σάββας.

Εκτός από τη βάπτιση του Βασίλη, ο οποίος τον Ιούλιο θα γίνει ενός έτους, Αγγελική και Σάββας ενδέχεται την ίδια μέρα να παντρευτούν, όπως, εξάλλου, έχουν πει οι ίδιοι. «Μαζί με τη βάφτιση του Βασίλη μας θα γίνει ο γάμος!», δήλωσε, πριν από λίγους μήνες, η τραγουδίστρια, θυμιζοντας ότι αυτό είπε και ο αγαπημένος της την ημέρα που βγήκαν από το μαιευτήριο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top