Έλληνας τραγουδιστής «έχασε» τον πατέρα του και η μητέρα του έχει σκλήρυνση κατά πλάκας!

Τι εξομολογείται ο ίδιος

Έλληνας τραγουδιστής «έχασε» τον πατέρα του και η μητέρα του έχει σκλήρυνση κατά πλάκας!

Για τις δυσκολίες που του επιφύλαξε η μοίρα μίλησε Έλληνας τραγουδιστής, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από talent show: μέσα σε περίπου ένα χρόνο, ο πατέρας του άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η μητέρα του έχει σκλήρυνση κατά πλάκας!

«Η μητέρα μου είναι άρρωστη, έχει σκλήρυνση κατά πλάκας. Από μικρός, όταν έλειπε ο πατέρας μου από το σπίτι, είχα περισσότερες ευθύνες. Όταν έμαθα ότι "έχασα" τον πατέρα μου, νόμιζα ότι τέλειωσε η ζωή για μένα. “Τώρα τι γίνεται;” είπα. Παίρνεις δύναμη, λες ότι η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να στηρίξεις τους ανθρώπους σου και τον εαυτό σου», δηλώνει, στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Λευτέρης Κιντάτος.

Ο τραγουδιστής, που έγινε γνωστός από τον πρώτο κύκλο του «The Voice», στον οποίο ήταν στην ομάδα του ��ντώνη Ρέμου και κατέλαβε την τρίτη θέση, είχε εξομολογηθεί κατά την παραμονή του στο talent show, τόσο το πρόβλημα υγείας της μητέρας του, όσο και το ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή μία ημέρα πριν πάει στην πρώτη οντισιόν!

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν "έχασα" τον πατέρα μου πριν από 1,5 χρόνο. Ήταν ξαφνικό, δεν το περίμενα, δεν το είχα ξαναζήσει, δεν έχω χάσει κάποιον άλλο δικό μου άνθρωπο!», αναφέρει ο ίδιος και συνεχίζει: «πήγα και τραγούδησα στο “The Voice” και την επόμενη μέρα το πρωί πήγα στην κηδεία του πατέρα μου! Ήταν 61 ετών κι έφυγε από καρδιά, μέσα σε 5 λεπτά! Έπαθε ανακοπή, έμεινε στα χεριά του αδελφού μου!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top