Μαζωνάκης: Όταν χωρίζω κάνω πράγματα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί

«Με ενοχλεί αυτή η καραμέλα με το πόσα ξοδεύει ο ένας και ο άλλος στα μπουζούκια»

Μαζωνάκης: Όταν χωρίζω κάνω πράγματα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί

Όσο… λαλίστατος γίνεται όταν δει μικρόφωνο μπροστά του, άλλο τόσο «σφίγγα» είναι όσον αφορά την παρουσία του στα διάφορα μέσα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος εξηγεί ότι το να μην εμφανίζεται σε πρωτοσέλιδα και εξώφυλλα είναι συνειδητή επιλογή γιατί θέλει να κρατά για τον εαυτό του την προσωπική του ζωή: «Είναι επιλογή μου από τότε που αποφάσισα να κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν θέλω να μάθει κανείς τι και πότε συμβαίνει στη ζωή μου. Δεν υπάρχει και λόγος. Καλά κάνουν κάποιοι και προβάλουν την προσωπική τους ζωή στα μίντια αλλά εγώ απλά δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία».

Το μόνο που έχει να πει για την προσωπική του ζωή είναι ότι τη ζει έντονα, είτε αυτό είναι ένας έρωτας είτε ένας χωρισμός: «Ο έρωτας είναι για να τον ζούμε,. Και ο χωρισμός επίσης. Εγώ όταν χωρί��ω κάνω συνταρακτικά πράγματα. Όλα αυτά που φαντάζεται κανείς και πολλά ακόμη που δεν μπορεί να φανταστεί».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ασκεί και έντονη κριτική σε αυτούς που κατακεραυνώνουν όσους ξοδεύουν κατιτίς παραπάνω στις εξόδους του: «Με ενοχλεί αυτή η καραμέλα με το τι συνέβαινε στα μπουζούκια στο παρελθόν. Είμαστε στο 2015 και έχουμε τόσα προβλήματα να κοιτάξουμε. Σε τελική ανάλυση, ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πορτοφόλι του και να μη μας νοιάζει που ξοδεύει τα λεφτά του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top