ΒΙΝΤΕΟ: τι έλεγε η Βανδή με τον Ντέμη στο «Discovery» - Γιατί ήθελε να κάνει μήνυση στο κανάλι

Μετάνιωσε για την εκπομπή με τη χλιδή

ΒΙΝΤΕΟ: τι έλεγε η Βανδή με τον Ντέμη στο «Discovery» - Γιατί ήθελε να κάνει μήνυση στο κανάλι

​Τι κι αν πριν από περίπου δώδεκα χρόνια πόζαρε και μιλούσε στο φακό του «Discovery Channel», μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και χαιρόταν που κάποιοι τους αποκαλούσαν «Έλληνες Μπέκαμ» και «χρυσό ζευγάρι της Ελλάδας»; Η Δέσποινα Βανδή δήλωσε ότι… υπέστη σοκ όταν είδε την περίφημη εκπομπή και μετάνιωσε που δεν έκανε μήνυση στο κανάλι!

«Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”. Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous”, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!», είπε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του καναλιού ΡΙΚ1.

gnnrrr.jpg

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, όταν είδε την εκπομπή, η οποία παρουσίαζε τη ζωή τους όταν ο ποδοσφαιριστής έπαιξε για μία σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, σκέφτηκε να κάνουν μήνυση: «ένας από τους λόγους που μου έκανε πολύ κακό στη γνώμη που σχημάτισε ο κόσμος για μένα ήταν αυτή η εκπομπή. Έλεγα στον Ντέμη “να τους κάνουμε μήνυση” και μου έλεγε “μην ασχολείσαι, θα ξεχαστεί, μια βλακεία είναι, τόσα λέγονται”… Αν είχα καταλάβει το πόσο κακό μου είχε κάνει, θα τους είχα κυνηγήσει κι ας διαφωνούσε ο Ντέμης».

τυτυ.jpg

Για την ιστορία (όπως μπορείτε να δείτε και στο δεύτερο βίντεο), η περί ου ο λόγος εκπομπή, στην οποία το ζευγάρι βγήκε καθώς η περιουσία του υπολογιζόταν στα 10 εκατομμύρια ευρώ, είχε τίτλο «Europe’s Richest People - The Million Sellers» κι αναφερόταν σε ζευγάρια που βγάζουν εκατομμύρια, προβάλλοντας συνεντεύξεις τους και στιγμές από την καθημερινή τους ζωή, όπως για παράδειγμα τον Ντέμη να δηλώνει «ξοδεύουμε χρήματα σε μη απαραίτητες πολυτέλειες, πολλά ρού��α, αυτοκίνητα και πολυτελείς διακοπές» και τη Δέσποινα να κάνει βαράκια στον κήπο της, με προσωπικό γυμναστή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέσποινα Βανδή: «Γυναίκα ένιωσα για πρώτη φορά στα 29 μου με τον Ντέμη!»

Δείτε στα βίντεο το απόσπασμα από τη συνέντευξη και μέρος της εκπομπής στο «Discovery Channel»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top