ΑΥΤΗ είναι η 29χρονη σέξι ψυχολόγος που «ξελόγιασε» γνωστό ηθοποιό!

Τι λένε οι φήμες για το νέο ειδύλλιο στη showbiz

ΑΥΤΗ είναι η 29χρονη σέξι ψυχολόγος που «ξελόγιασε» γνωστό ηθοποιό!

​Τι κι αν τους χωρίζουν 13 χρόνια; Τι κι αν εκείνη είναι ψυχολόγος και εκείνος ηθοποιός; Το νέο ειδύλλιο στη showbiz φαίνεται ότι μόλις άρχισε και, αμφότεροι, το κρατούν, προς το παρόν, κρυφό!

Στο πρόσωπο μιας 29χρονης, ονόματι Φιλίπα, λέγεται ότι έχει βρει τον έρωτα, εδώ και τρεις μήνες, ο Τζουντ Λο! Μάλιστα, η γοητευτική ξανθιά, που έχει διδακτορικό στην Ψυχολογία και εργάζεται ως σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων, συνόδευσε τον ηθοποιό σε φεστιβάλ τεχνών στην Ουαλία, αλλά και σε πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι του στη Ρώμη.

csm_Phillipa-Coan-PhD-1600-x-900_78c8033820.jpg

«Αν και η σχέση τους μετράει μόλις μερικούς μήνες, ο Τζουντ είναι ξετρελαμένος μαζί της. Λατρεύει την εξυπνάδα της και βρίσκει αναζωογονητικό το να βγαίνει με μία κοπέλα που δεν είναι από τον χώρο της showbiz», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, προσθέτοντας ότι η γνωριμία έγινε μέσω κοινών γνωστών.

spl1038036_003 (532x800).jpg

Πάντως, ο 42χρονος σταρ δεν φημίζεται για την σταθερότητα στα προσωπικά του, καθώς έχει… πέντε παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες: τον 18χρονο Ράφερτι, την 13χρονη Ίρις και τον 12χρονο Ρούντι από τον γάμο του με την ηθοποιό Σάντι Φροστ που έλαβε τέλος το 2003 και την 5χρονη Σόφι από το σύντομο δεσμό του με το μοντέλο Σαμάντα Μπουρκ το 2008, ενώ, στα μέσα του Μάρτη, απέκτησε μία κορούλα με την 23χρονη τραγουδίστρια Κάθριν Χάρντινγκ, μετά από μία «περιπετειούλα» στις αρχές του χρόνου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top