Τρέμει η Μίλα Κούνις: δραπέτευσε ψυχασθενής που την κυνηγούσε!

Παραμένει άφαντος παρά την έρευνα της Αστυνομίας

Τρέμει η Μίλα Κούνις: δραπέτευσε ψυχασθενής που την κυνηγούσε!

​Στιγμές πανικού και αγωνίας ζει η Μίλα Κούνις καθώς δραπέτευσε από ψυχιατρική κλινική ένας 30χρονος άνδρας ο οποίος στο παρελθόν την κυνηγούσε, ενώ η απόφαση για να νοσηλευτεί είχε ληφθεί μετά από δικαστική διαμάχη με την ηθοποιό!

Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, ο Στιούαρτ Λιν Νταν απέδρασε από το παράθυρο του μπάνιου του ψυχιατρικού ιδρύματος «Olive Vista Behavioral Health Center», στην Πομόνα, περίπου 48 χιλιόμετρα έξω από το Λος Άντζελες, το βράδυ του Σαββάτου.

dunn (800x450).jpg
(Ο 30χρονος, αριστερά στις 30 του περασμένου Απρίλη και, δεξιά, τον περασμένο Δεκέμβρη)

Άνδρες της Αστυνομίας, με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων, «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του, ωστόσο, ο 30χρονος ψυχασθενής παραμένει άφαντος και ουδείς γνωρίζει προς τα πού έχει κινηθεί! Μάλιστα, οι Αρχές προχώρησαν στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών και στοιχείων του, ζητώντας βοήθεια από τους πολίτες.

«Δε γνωρίζουμε σε ποιο βαθμό έχει επιδεινωθεί η ψυχική του υγεία κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παίρνουμε πολύ σοβαρά την υπόθεση αυτή», είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας και πρόσθεσε: «από τη στιγμή που κάποιος έχει εμμονή με κάποιον άλλο και δεν ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει, θεωρούμε σοβαρή αυτή την απειλή».

Olive_Vista_CA_2013_01BL_full.jpg
(H κλινική από την οποί�� δραπέτευσε ο 30χρονος)

Οι Αρχές έχουν ενημερώσει την ηθοποιό και την οικογένειά της για την απόδραση, ωστόσο, μέχρι στιγμής, η 31χρονη σταρ -η οποία πριν από μερικούς μήνες απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Άστον Κούτσερ- δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Ο Στιούαρτ Λιν Νταν νοσηλευόταν στο ψυχιατρικό ίδρυμα από το 2013, έπειτα από απόφαση δικαστηρίου, καθώς ακολουθούσε παντού τη Μίλα Κούνις και, μάλιστα, δεν είχε διστάσει να διαρρήξει το σπίτι της!

Η σύλληψη του εμμονικού θαυμαστή είχε γίνει έξω από το γυμναστήριο στο οποίο πηγαίνει η ηθοποιός, ενώ το δικαστήριο του έχει απαγορεύσει να πλησιάσει τη Μίλα Κούνις, την οικογένεια και τους συνεργάτες της για τα επόμενα 10 χρόνια, κάτι που ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι ο 30χρονος θα τηρήσει

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top