Ηλίας Βρεττός για Φελίσια Λαπάτη: «Λογοδοθήκαμε και πάμε για στέφανα!»

Ρίχνει μαύρη πέτρα στην Ευαγγελία Αραβανή και δηλώνει ευτυχισμένος στο πλευρό της νέας συντρόφου του

Ηλίας Βρεττός για Φελίσια Λαπάτη: «Λογοδοθήκαμε και πάμε για στέφανα!»

​Μαύρη πέτρα έχει ρίξει ο Ηλίας Βρεττός στην προηγούμενη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή, προχωρώντας την ζωή του με την ��ελίσια Λαπάτη, με την οποία είναι «μαζί» τους τελευταίους μήνες.

Ο τραγουδιστής όταν ερωτάται για την νέα του σύντροφο δεν κρύβει πως «είμαι σε πάρα πολύ καλή φάση, αισθάνομαι πολύ όμορφα και μου συμβαίνουν πολύ ωραία πράγματα. Είμαι γεμάτος θετική ενέργεια με πολύ ωραίους ανθρώπους γύρω μου. Έχω κάθε λόγο να χαμογελάω!»

8280_TSALAPATI_VRETOS_16032015.jpg
Όταν μάλιστα ο Μάρκος Σεφερλής τον ρώτησε αν έχει γνωρίσει την Φελίσια στον πατέρα του, ο Ηλίας Βρεττός απάντησε πως «ναι πέσαμε στα γόνατα, λογοδοθήκαμε και πάμε για στέφανα!» κάνοντας προφανώς πλάκα, για να ξεκαθαρίσει πως:

«Η Φελίσια είναι η συνοδοιπόρος στις αθλοπαιδείες μου! Μου άρεσαν πάντα οι νοσοκόμες! Έτσι όπως το θέτεις δεν την πήγα στον μπαμπά μου».

Τέλος, στην ερώτηση πως θα αντιδράσει αν έρθει τετ-α-τετ με την πρώην του, Ευαγγελία Αραβανή απάντησε πως:

«Ζούμε την ζωή μας κανονικά. Δεν θα είχα πρόβλημα να της μιλήσω αν την συναντούσα. Νιώθω ότι έχει περάσει τόσος καιρός από αυτό και ότι έχουμε φύγει και οι δυο τόσο πολύ από αυτό, που δεν θα είχα θέμα. Μιλάω ειλικρινά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top