Τζορτζ Κλούνεϊ:Μας θέλουν χωρισμένους, αλλά ο γάμος είναι υπέροχος.Είναι η γυναίκα της ζωής μου

«Η ζωή μας λειτουργεί, γιατί είμαστε προσαρμόσιμοι»

Τζορτζ Κλούνεϊ:Μας θέλουν χωρισμένους, αλλά ο γάμος είναι υπέροχος.Είναι η γυναίκα της ζωής μου

​Στη «Χώρα του Αύριο», το καλοκαιρινό blockbuster της Disney, που παίζεται αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους, ο Τζόρτζ Κλούνεϊ ερμηνεύει έναν κυνικό, εκκεντρικό και... μαγκούφη εφευρέτη.

Στη χώρα του.... σήμερα ,όμως, ο γοητευτικός 54χρονος και πρώην αμετανόητος εργένης , είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος πλάι στη γυναίκα ,που τον ενέπνευσε να κάνει το μεγάλο βήμα και το δηλώνει!

«Ο γάμος με την Αμάλ είναι υπέροχος! Βέβαια, οι κίτρινες φυλλάδες μας θέλουν ήδη χωρισμένους. Άλλες, ότι περιμένουμε τρίδυμα. Δεν βαριέσαι... Εγώ ξέρω ότι έχω δίπλα μου τη γυναίκα της ζωής μου».

Εκείνος, εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός, είναι πλέον καταξιωμένος σκηνοθέτης, δυνατός παραγωγός- με δύο Όσκαρ στο ενεργητικό του- αλλά και ένας ισχυρός, πολιτικοποιημένος ακτιβιστής, που απέχει αρκετά πια, από τα lifestyle εξώφυλλα. Εκείνη, γοητευτικά όμορφη, δυναμική και επιτυχημένη δικηγόρος, που όμως, όπως εξομολογείται ο διάσημος ηθοποιός βρίσκει πάντα χρόνο να είναι δίπλα του.

«Η ζωή μας λειτουργεί, γιατί είμαστε προσαρμόσιμοι. Εκείνη, ως δικηγόρος, μπορεί να δουλεύει για την εταιρεία της κι από μακριά. Ήρθε μαζί μου στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα μιας ταινίας και της προσέφεραν μια θέση επισκεπτόμενου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια».

Κάνοντας πάντα μια... αναφορά στην Ελλάδα, ο χολιγουντιανός σταρ δεν παραλείπει να υπεραμυνθεί και πάλι της θέσης του, για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στη γενέτειρα τους, έστω και με πιο...πλάγιο τρόπο αυτή τη φορά...

«Η Αμάλ μπορεί να έρχεται μαζί μου στην Ιαπωνία για το promotion μιας ταινίας ή να βρίσκεται στο Στρασβούργο, για το Διεθνές Δικαστήριο ή στην Ελλάδα, για τα Μάρμαρα».

Ο παλιός Τζορτζ Κλούνεϊ, για τον οποίο σφάζονταν τα κορίτσια στην… ποδιά του, μας τελείωσε! Τώρα, είναι πια ένας... happily ever after παντρεμένος άντρας , που ζει το δικό του παραμύθι, με τη γυναίκα της ζωής του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top