ΜΑΝΤΕΨΤΕ ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι το μωρό της φωτογραφίας!

Έκανε… αποκαλύψεις με αφορμή τα γενέθλιά της

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι το μωρό της φωτογραφίας!

Τα 47 «πατάει» σήμερα μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της διεθνούς ποπ σκηνής και το γιόρτασε αποκαλύπτοντας μία… βρεφική φωτογραφία της!

«Έχω γενέθλια! Αγάπη σε όλους τους υπέροχους ανθρώπους που εμπλουτίζουν τη ζωή μου! Σας ευχαριστώ για όλα! Σας αγαπώ», έγραψε στα social media η Κάιλι Μινογγκ και «ανέβασε» τη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

0.jpg

Η μικροκαμωμένη Αυστραλίδα σταρ ξεκίνησε ως παιδί - θαύμα σε σήριαλ της γενέτειράς της, ενώ, από την ηλικία των 11 άρχισε να έχει πιο τακτικά ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές.

kylie-minogue-nina.jpg

Προς το τέλος του 1988, άφησε τη σειρά «Neighbours» για να αφοσιωθεί πλήρως στη μουσική και κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της, με τίτλο το όνομά της. Στη διάρκεια των χρόνων, η Κάιλι έχει πουλήσει περισσότερους από 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, μετρώντας δεκάδες hits, όπως τα «Spinning Around», «One a Night Like This», «Can't Get You Out Of My Head», «Slow», «In Your Eyes» και «All The Lovers».

14-stars_in_their_youth_vs_stars_now.jpg

Το 2006 συγκλόνισε τους πάντες, όταν αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Ωστόσο, η Κάιλι δεν το έβαλε κάτω και «πάλεψε» με την ασθένεια, βγαίνοντας ��ικήτρια.

kylie-minogue1--a.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top