«Σκάει» διαζύγιο: χωρίζουν γνωστοί ηθοποιοί λίγο πριν την επέτειό τους!

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του φινάλε, αναφέρουν δημοσιεύματα

«Σκάει» διαζύγιο: χωρίζουν γνωστοί ηθοποιοί λίγο πριν την επέτειό τους!

​Ένα βήμα πριν το διαζύγιο και, μάλιστα, λίγες ημέρες πριν την επέτειο του γάμου τους, θέλουν οι φήμες ζευγάρι γνωστών ηθοποιών, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εδώ και περίπου ένα μήνα ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ ζουν χωριστά και η ανακοίνωση του διαζυγίου είναι θέμα χρόνου. Μάλιστα, ο 42χρονος ηθοποιός δεν ήταν στο πλευρό της συζύγου του την ημέρα των γενεθλίων της, αλλά προτίμησε να κάνει ένα solo ταξίδι στον Καναδά, όπου, μάλιστα, εθεάθη χωρίς τη βέρα του.

ben-affleck-jennifer-garner-divorce1.jpg
(Οι δύο ηθοποιοί μαζί με τα τρία παιδιά τους)

«Έχουν ήδη χωρίσει! Ο Μπεν επιθυμεί η επίσημη ανακοίνωση να γίνει πριν τις 29 Ιουνίου, οπότε και συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον γάμο τους, ώστε ο “θόρυβος” για το διαζύγιο να έχει καταλαγιάσει όταν αρχίσει την προώθηση της νέας του ταινίας», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών.

Κατά τα δημοσιεύματα, οι δύο ηθοποιοί, που έκαναν την τελευταία κοινή εμφάνισή τους τον περασμένο Μάρτιο, έχουν συχνούς καβγάδες, ενώ η 43χρονη ηθοποιός φέρεται να μην άντεξε άλλο το ότι ο καλός της φτάνει πολλές φορές στο σημείο να παραμελεί την οικογένειά τους για… το πόκερ.

ben-affleck-jennifer-garner-divorce-details-1.jpg
(Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, τον περασμένο Μάρτιο)

Μπεν και Τζένιφερ γνωρίστηκαν το 2001, στα γυρίσματα της ταινίας «Pearl Harbor», ωστόσο, έγιναν ζευγάρι στα μέσα του 2004. Ο αρραβώνας τους έγινε τον Απρίλιο του 2005 και ο γάμος τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, σε πολύ κλειστό κύκλο, ενώ έχουν τρία παιδιά, την 9χρονη Βάιολετ, την 6χρονη Σεραφίνα και τον 3χρονο Σαμ.

ben-affleck-jennifer-garner-divorce5.jpg
(Λάτρης του πόκερ ο Μπεν - του έχουν απαγορεύσει την είσοδο σε δύο καζίνο του Λας Βέγκας)

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, εκτός από την κηδεμονία των παιδιών, τα οποία, πιθανότατα θα ζήσουν με την μητέρα τους, οι δύο ηθοποιοί θα «παλέψουν» και για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας, η οποία υπολογίζεται σε σχεδόν 138 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες κάνουν λόγο για διαζύγιο. Ωστόσο, στο παρελθόν, Μπεν και Τζένιφερ τις είχαν διαψεύσει, ενώ τώρα, μέχρι στιγμής, σιωπούν…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top