ΔΕΙΤΕ: γνωστή ηθοποιός δείχνει το «τσουπωτό» σώμα της με εσώρουχα!

Ποζάρει στο μπάνιο και στέλνει μήνυμα στις γυναίκες-Πρώτη ανάρτηση: 27/05/2015 00:15

ΔΕΙΤΕ: γνωστή ηθοποιός δείχνει το «τσουπωτό» σώμα της με εσώρουχα!

Το δικό της μήνυμα κατά της «τυραννίας» για μια fit σιλουέτα και των κόμπλεξ για την εξωτερική εμφάνιση στέλνει η πρωταγωνίστρια γνωστής σειράς, η οποία πόζαρε στο μπάνιο της, με σέξι εσώρουχα, παρά το «τσουπωτό» της σώμα!

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Λένα Ντάνχαμ έδωσε για ακόμα μία φορά το στίγμα της: χωρίς κανένα κόμπλεξ ή φόβο για αρνητικά σχόλια, «ανέβασε» την αποκαλυπτική πόζα, γράφοντας, μάλιστα, στη λεζάντα ότι θα μπορούσε να βγει για δείπνο φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και μπότες!

lena.jpg

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα 29χρονη ηθοποιός έχει τονίσει επανειλημμένα ότι οι «τσουπωτές» γυναίκες δεν πρέπει να νιώθουν μειονεκτικά για το σώμα τους, ούτε να δίνουν σημασία σε αρνητικά σχόλια, μήνυμα το οποίο προβάλλει και μέσω της σειράς την οποία γράφει και πρωταγωνιστεί, το «Girls».

Πάντως, εκτός από το μήνυμα, στη φωτογραφία εμφανής είναι και η… απώλεια κιλών της Ντάχναμ: σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ηθοποιός το έχει ρίξει στη γυμναστική, με αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, να χάσει 15 κιλά και πλέον να ζυγίζει 63!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top