Αντιμέτωπος με ΔΕΚΑ χρόνια φυλάκιση ο Τζόνι Ντεπ - Μάθετε γιατί!

Μπλεξίματα για τον 51χρονο ��θοποιό

Αντιμέτωπος με ΔΕΚΑ χρόνια φυλάκιση ο Τζόνι Ντεπ - Μάθετε γιατί!

​Έμπλεξε άσχημα ο Τζόνι Ντεπ με την απερίσκεπτη απόφαση του να βάλει παράνομα τα δυο σκυλιά του στην Αυστραλία, χωρίς πρώτα να τα δηλώσει, αγνοώντας επιδεικτικά τους αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες της χώρας.

150515171606_6803.jpg
Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 51χρονος σταρ ταξίδεψε με το ιδιωτικό του τζετ στην Αυστραλία για τα γυρίσματα των «Πειρατών της Καραϊβικής». Μαζί του εκτός από την Άμπερ Χερντ, είχε και τα δυο Γιορκσαϊρ Τεριέ του. Ωστόσο όταν έγινε αντιληπτή η παράνομη είσοδος τους στην χώρα, οι Αρχές απείλησαν τον Ντεπ ότι θα κάνουν ευθανασία στα δυο Γιορκσαϊρ Τεριέ του, δίνοντας του διορία μερικών ημερών προκειμένου να τα επιστρέψει πίσω στην Αμερική.

spl925717_008.jpg
Έτσι και έγινε. Προκειμένου ο 51χρονος σταρ να τα γλυτώσει από βέβαιο θάνατο, τα έστειλε στο Los Angeles, υπό την συνοδεία της 29χρονης συζύγου του.

spl928240_001.jpg
Μόνο που η περιπέτεια του δεν τελείωσε εκεί, καθώς πλέον ο Ντεπ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών, επειδή εκείνος ήταν ο… ηθικός αυτουργός.

spl925162_004.jpg
Το περιστατικό όπως είναι φυσικό έφτασε μέχρι την Γερουσία της Αυστραλίας, η οποία με ανακοίνωση της προειδοποίησε τον Τζόνι Ντεπ, πως αν το περιστατικό φτάσει μέχρι τα δικαστήρια και ο 51χρονος ηθοποιός κριθεί ένοχος, τότε ή θα καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκισης, ή θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους… 265.000 δολαρίων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top