Έλληνας ηθοποιός χειρουργήθηκε για κήλη και… τυφλώθηκε!

Τι λέει ο ίδιος για την επέμβαση που εξελίχθηκε σε περιπέτεια

Έλληνας ηθοποιός χειρουργήθηκε για κήλη και… τυφλώθηκε!

​Στο σκοτάδι βρίσκεται εδώ και πέντε ημέρες γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος έκανε επέμβαση για κήλη και… έχασε το φως του, καθώς, κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, υπέστη ρήξη κερατοειδούς!

«Βγήκα από το χειρουργείο με δύο πληγωμένα μάτια. Έχω ξεχάσει την επέμβαση κήλης και αυτό που με απασχολεί πια είναι η όραση μου», εξομολογείται, στην εφημερίδα «Espresso», ο Μάκης Δελαπόρτας.

Περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη, ο ηθοποιός αναφέρει: «κάποια απροσεξία των γιατρών με έκανε να είμαι πέντε μέρες τώρα με τα μάτια κλειστά και να υποφέρω φρικτά, γιατί -απ’ ότι μου είπαν οι γιατροί- μέσα στο χειρουργείο, όταν ήμουν σε ολική νάρκωση, έμεινα για κάποιες ώρες με ανοιχτά τα μάτια και έπαθα ζημιά. Έχει υποστεί ρήξη ο κερατοειδής, βλέπω μόνο σκιές και δεν γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι θα επανέλθω».

«Ούρλιαζα από τους πόνους! Ο θεράπων ιατρός μου στο νοσοκομείο μου στάθηκε, αλλά αυτό που με απασχολεί -αν και θα μπορούσα να κινηθώ νομικά- είναι η αποκατάστασή μου. Να επανέλθει η όραση χωρίς να μου μείνει κάποιο πρόβλημα. Παρ΄όλα αυτά φοβάμαι πολύ την εξέλιξη», συνεχίζει ο Μάκης, ο οποίος παραμένει στο κρεβάτι, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς, φίλους, αλλά και τον θίασο της παράστασης «Μέρες Ραδιοφώνου», που ετοιμαζόταν για περιοδεία λίγο πριν την περιπέτεια του ηθοποιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top