Σαμπρίνα: «Οι gay δεν διώκονται αλλά αυτοπροβάλλονται»-Ποιος της απάντησε «Aϊ μαρή κάλτσα»

H δήλωση της αοιδού στο Facebook που προκάλεσε αντιδράσεις

Σαμπρίνα: «Οι gay δεν διώκονται αλλά αυτοπροβάλλονται»-Ποιος της απάντησε «Aϊ μαρή κάλτσα»

​Μια δήλωση που προκάλεσε σάλο έκανε η Σαμπρίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε πως στο 2015 δεν υπάρχει ομοφοβία καθώς οι gay δεν διώκονται, απλά χρησιμοποιούν τον όρο αυτό προκειμένου να αυτοπροβάλλονται:

«Gay (pride)… Πιστεύω ότι στο έτος 2015 κανείς δεν μπορεί να είναι ομοφοβικός. Προσωπικά νομίζω ότι οι ίδιοι οι γκέυ συντηρούν αυτήν την εικόνα που τους βολεύει για την αυτοπροβολή τους. Άλλωστε πια υπάρχουν παντού. Ειδικά στην τηλεόραση και τα ΜΜΕ. Οπότε παύει να υπάρχει θέμα ότι διώκονται. Όμως τους βολεύει αυτή η δήθεν δίωξή τους… για να αυτοπροβάλλονται σχεδόν ναρκισσισ��ικά θα έλεγα… άλλωστε το λέει και η φράση… Gay pride.

1452_SAMPRINA_20112014.jpg
Περηφάνεια δηλαδή… κάπως ρατσιστικό μου ακούγεται το περηφάνεια… και που κολλάει δηλαδή; αν κάποιος έλεγε straight pride τι θα λέγατε… Ότι μισεί τους γκέυ;

Έλεος πια… σιγά τα αυγά και σιγά μην ασχολούμαστε με το αν είναι κάποιος γκέυ ή όχι. Τι με νοιάζει.. Ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει χωρίς γίνεται γελοίος ή προκλητικός» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, σχολιάζοντας ένα άρθρο σχετικό με την ομοφοβία.

Τα παραπάνω διάβασε και ο Αύγουστος Κορτώ, χώνοντας τα στην Σαμπρίνα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Μάθαμε κι ότι η Σαμπρίνα κράζει τους γκέι ότι στοχοποιούν τον εαυτό τους επειδή τους βολεύει. (Φυσικά, εγώ δεν ξεκινάω τη μέρα μου άμα δεν φάω ένα χέρι ομοφοβικό ξύλο - στην ανάγκη, ντύνομαι κάφρος και δέρνομαι μόνος μου). Πέρα απ' το ότι είναι η αποθέωση του "Αϊ μαρή κάλτσα" η δήλωση, κι ότι μιλάμε όλοι πέσαμε στα πατώματα απ' τον καημό μας που πρέπει να κάψουμε όλα τα βινύλια, σιντιά και σινγκλ της μπουρούχας που τα μαζεύαμε χρόνια με προσήλωση, να πούμε ότι είναι κι αχάριστα κάτι τέτοια νούμερα, διότι κούκλα μου, άμα δεν ήτανε οι γκέι τόσα χρόνια να σπάνε πλάκα με τα ντεμέκ τραγούδια σου, θα μάζευες μία-μία τις γαρδένιες απ' την πίστα και θα τις πούλαγες στα νεκροταφεία "Βοήθειά σας". Ουστ λοιπόν ερίφια, που βγάζετε και γλώσσα!»
corteau.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top