Πάρτε «γεύση» από τη συγκλονιστική ταινία για την Έιμι Γουάινχαουζ!

Απέσπασε κολακευτικές κριτικές στις Κάννες, αλλά… διχάζει

​Την ιστορία της αδικοχαμένης Έιμι Γουάινχαουζ, μέσα από σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό και ακυκλοφόρητα τραγούδια, παρουσιάζει η ταινία για τη ζωή της, η οποία απέσπασε κολακευτικά σχόλια στο Φεστιβάλ των Καννών, αλλά και διχάζει, με την οικογένεια της τραγουδίστριας να έχει ήδη εκφράσει την αντίθεσή της.

Η ταινία «Amy», σε σκηνοθεσία Ασίφ Καπάντια, είναι ένα ντοκιμαντέρ για την ντίβα της βρετανικής soul, η οποία βρέθηκε νεκρή, σε ηλικία 27 ετών, στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, στις 23 Ιουλίου του 2011, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, που της δημιούργησε επιπλοκές στον εξασθενημένο από τις καταχρήσεις οργανισμό της.

Στο τρέιλερ, υπό τους ήχους του «Back to Black», η Έιμι μιλά για τη ζωή της και την καριέρα της, τονίζοντας ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ να γίνει διάσημη μιας και με τη δημοσιότητα πίστευε πως θα τρελαινόταν! Μεταξύ άλλων, το «Amy» δείχνει πως ο πατέρας της ήταν μόνιμα απών, ενώ ο άνδρας της, Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά.

«Αυτό που προσπάθησαν να κάνουν είναι μια ταινία, που μοιάζει με χολιγουντιανό μπλοκμπάστερ. Ξέχασαν ότι πρόκειται για ντοκιμαντέρ. Γι’ αυτό το λόγο, υπάρχει μια ηρωίδα και οι κακοί από την άλλη πλευρά που είμαστε εγώ, κυρίως, και ο Μπλέικ. Η ηρωίδα, που δεν είναι άλλη από την Έιμι, πεθαίνει στο τέλος. Σκόπιμα με αποτύπωσαν με τόσο άσχημο τρόπο, λέγοντας πράγματα που τα απομόνωσαν από το αρχικό πλαίσιο που τα είπα, μοντάροντας όπως ήθελαν τα λόγια μου», ανέφερε ο πατέρας της τραγουδίστριας, Μιτς.

«Δεν είχα πρόθεση να δυσαρεστήσω κανέναν, αλλά να παρουσιάσω τι συνέβαινε στη ζωή της. Υπήρχε μεγάλη αναστάτωση, πολλά πράγματα συνέβαιναν στη ζωή της και γι’ αυτό τα πράγματα κατέληξαν όπως κατέληξαν. Αυτή είναι η πραγματικότητα», δήλωσε ο σκηνοθέτης στους δημοσιογράφους κατά την παρουσίαση της ταινίας στις Κάννες, ενώ οι κριτικοί τον επιβράβευσαν με τέσσερα και πέντε αστέρια!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top