Έλληνας τραγουδιστής: «Στα 11 είχα χάσει όλα τα μαλλιά μου. Δοκίμασα όλες τις θεραπείες»

Μίλησε για το πρόβλημα υγείας του και το παιδί που περιμένει

Έλληνας τραγουδιστής: «Στα 11 είχα χάσει όλα τα μαλλιά μου. Δοκίμασα όλες τις θεραπείες»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το παιδί που περιμένει μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «People» ο Βαγγέλης Παναγόπουλος.

Ο frontman του συγκροτήματος «48 ώρες» πάσχει από αλωπεκία και σε ηλικία μόλις 11 ετών είχε ήδη χάσει όλα του τα μαλλιά.

«Από τα 6 μέχρι τα 12, δοκίμασα όλων των ειδών τις θεραπείες. Είχα καταντήσει πειραματόζωο. Στο σχολείο αντιμετώπισα bullying, σε φυσιολογικά, όμως, πλαίσια, όπως ένα οποιοδήποτε παιδί που διαφέρει από τα άλλα. Υπήρχε μια μεγάλη περίοδος που αισθανόμουν σαν ανάπηρος, έως ότου έφτασε η στιγμή που είπα στον εαυτό μου πως έπρεπε να εκμεταλλευτώ τη διαφορετικότητά μου. Ξέρω πως είμαι ένας άνθρωπος που δεν περνά απαρατήρητος. Τα παιδιά στο γκρουπ μού έχουν πει πως αν βγάλω μαλλιά θα με διώξουν» ανέφερε γελώντας, ενώ εξήγησε πως δεν έχει αλωπεκία μόνο στο κεφάλι, αλλά σε όλο του το σώμα: «Υπήρξαν και γυναίκες που αυτό τους άρεσε πολύ».

Σε δύο μήνες ο τραγουδιστής θα υποδεχθεί τον καρπό του έρωτά του με την σύζυγό του Χαρούλα, ψυχολόγο στο επάγγελμα, με την οποία παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2013.

«Η Χαρούλα είναι στον έβδομο μήνα και περιμένουμε κόρη. Πάντα ήθελα να κάνω κορίτσι και ανυπομονώ να γεννηθεί. Επειδή είμαι μοναχοπαίδι, δεν θα ήθελα να μείνω μόνο στο ένα. Μακάρι να αποκτήσουμε κι άλλα!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top