Έλληνας ηθοποιός: «Τον Οκτώβριο ντύνομαι γαμπρός»-ΔΕΙΤΕ τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της γνωριμίας τους

Έλληνας ηθοποιός: «Τον Οκτώβριο ντύνομαι γαμπρός»-ΔΕΙΤΕ τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Την καλύτερη φάση της ζωής του φαίνεται ότι περνάει ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο ηθοποιός ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Κατερίνας Γιώτα και τον Οκτώβριο ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός!

«Είμαστε πολύ καλά με την Κατερίνα, είναι το φως της ζωής μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και αν δεν με σταματήσεις μπορώ να σου λέω χιλιάδες τέτοια. Είμαστε μαζί έναν χρόνο, συγκατοικούμε στο σπίτι μου στον Περισσό, και είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε και να φτιάξουμε μια πολύ όμορφη οικογένεια – πρώτα ο Θεός» είπε ο ηθοποιός στην Real Life.

image.jpg
Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία στο Κολωνάκι. «Ήταν με φίλες της οι οποίες με αναγνώρισαν και με σταμάτησαν προκειμένου να μου μιλήσουν. Εκείνη δεν με ήξερε αλλά υπήρξε κάτι μεταξύ μας και έτσι ξαναβρεθήκαμε και δεν χωρίσαμε ποτέ ξανά! Είχε δική της επιχείρηση με είδη γάμου, έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης και τελευταία εργάζεται ως σερβιτόρα, πράγμα που εκτιμώ ιδιαίτερα… Άφησε τις γόβες και τα γραφεία και έπιασε δίσκο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι αξιολάτρευτο πλάσμα και την αγαπώ πολύ» ανέφερε.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ετοιμάζει το γάμο τους και μάλιστα θέλει να τους παντρέψει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος, ο οποίος τον έχει στηρίξει και είναι δίπλα του από παιδί.

«Το ιδανικό είναι να μας παντρέψει εκείνος, στον Άγιο Διονύση τον Αεροπαγίτη της οδού Σκουφά και μετά να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στο ακριβώς απέναντι μαγαζί που το έχουν καλοί μου φίλοι. Ήδη σχεδιάζουμε τις λεπτομέρειες και το μυστήριο θα γίνει τον Οκτώβριο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top