ΦΩΤΟ: αποθέωσαν το νικητή της Eurovision – τι ζήτησε ο ίδιος!

Στη Σουηδία με το έπαθλο ο Μονς Σελμερλόβ

ΦΩΤΟ: αποθέωσαν το νικητή της Eurovision – τι ζήτησε ο ίδιος!

Με τη σουηδική σημαία στους ώμους και το κρυστάλλινο μικρόφωνο της Eurovision στα χέρια «πάτησε» Στοκχόλμη ο νικητής της 60ης Eurovision, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο! Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μονς Σελμερλόβ αποκάλυψε τι θέλει να κάνει και... να φάει!

4.jpg

Ο 28χρονος τραγουδιστής επέστρεψε στην πατρίδα του το απόγευμα της Κυριακής, λίγες ώρες αφότου κατέκτησε την πρωτιά στη Βιέννη, χαρίζοντας στη Σουηδία την 6η νίκη της στην ιστορία της Eurovision.

3.jpg

«Είμαι ενθουσιασμένος! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Είναι η πιο μαγική στιγμή στη ζωή μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Μονς, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί ελάχιστα και αυτό που θέλει είναι να ξαπλώσει στον καναπέ του αγκαλιά με τον σκύλο του -τον οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, φωνάζει Μέσι από τον άσο της Μπαρτσελόνα- αλλά και να φάει πίτσα, καθώς εδώ και εβδομάδες έτρωγε μόνο γιαούρτια και μάνγκο και γυμναζόταν δύο φορές την μέρα, ώστε να είναι σε άψογη φόρμα στη Eurovision!

2.jpg

Ο 28χρονος νικητής υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο, ενώ τραγούδησε a capella το «Heroes», όπως συνέβη και στην πτήση της επιστροφής.

manshemma-jpg.jpg

«Νόμιζα ότι ήταν όνειρο, αλλά όταν ξύπνησα και είδα 500 μηνύματα στο κινητό μου σιγουρεύτηκα όταν δεν ήταν», συνέχισε ο τραγουδιστής, ενώ αποκάλυψε ότι, μέσα σε μία νύχτα, οι followers του στο Instagram αυξήθηκαν κατά 100.000!

1200.jpg

Όσο για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα;
Αφού ξεκουραστεί, θα κάνει περιοδεία στη Σουηδία, αλλά και θα ετοιμάσει το νέο του δίσκο.

IMG_0473.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top