ΔΕΙΤΕ τα νυφικά που σκέφτεται να φορέσει η Λέιντι Γκάγκα!

Πάν�� από 30 προτάσεις στα χέρια της τραγουδίστριας

ΔΕΙΤΕ τα νυφικά που σκέφτεται να φορέσει η Λέιντι Γκάγκα!

​Από «κλασσικές» και ρομαντικές, μέχρι φουλ αποκαλυπτικές και… διαστημικές, είναι οι προτάσεις για το νυφικό της Λέιντι Γκάγκα, τις οποίες αποκάλυψε η ίδια μέσω των social media!

Ευχαριστώντας όλους όσοι της έστειλαν σχέδια για να ραφτεί την πιο σημαντική μέρα της ζωής της, η 29χρονη σταρ εξομολογήθηκε ότι στα χέρια της έχουν φτάσει πάνω από 36 σχέδια, μερικά εκ των οποίων από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως, που την έχουν αφήσει άφωνη.

Αν και η Λέιντι δημοσίευσε τα σκίτσα που έχει πάρει, έχει ξεκαθαρίσει ότι το νυφικό θα επιλεγεί με βάση… τον γαμπρό, τον Τέιλορ Κίνεϊ: «θα είναι όπως ακριβώς το θέλει ο Τέιλορ! Θα είναι ένα φόρεμα που θα φορέσω ειδικά για εκείνον. Δεν έχω σκεφτεί τις λεπτομέρειες αλλά σίγουρα θα το διαλέξω με βάση τα γούστα του», δήλωσε στο WWD.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί αλλά δεν έχει δώσει το παραμικρό στοιχείο για την ημερομηνία του γάμου, ενώ η «φουσκωμένη» εμφάνιση της τραγουδίστριας έχει κάνει τις φήμες για εγκυμοσύνη να οργιάζουν!

ΔΕΙΤΕ μερικά από τα υποψήφια νυφικά:

gaga2 (1).jpg

GAGA3.jpg

GAGA13.jpg

GAGA10.jpg

GAGA8.jpg

GAGA7.jpg

gaga5 (1).jpg

GAGA4.jpg

GAGA16.jpg

GAGA5.jpg

GAGA15.jpg

GAGA11.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top