ΔΕΙΤΕ την 24χρονη που κάνει καριέρα επειδή... μοιάζει στη Τζολί!

Πώς σχολιάζει η ίδια την ομοιότητά της με την ηθοποιό

ΔΕΙΤΕ την 24χρονη που κάνει καριέρα επειδή... μοιάζει στη Τζολί!

​Μπορεί η Βικτόρια Φουρνάρι να έκανε επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ λόγω της… Αντζελίνα Τζολί, ωστόσο, η ίδια δεν θέλει ούτε να ακούσει ότι μοιάζει με τη διάσημη ηθοποιό!

(αριστερά η Τζολί, δεξιά η σωσίας της)

spl983054_004.jpgv4.jpg

Η 24χρονη καλλονή από την Ισπανία που ζει στην Νέα Υόρκη, δηλώνει ότι δεν της αρέσει που όλοι της λένε πως μοιάζει με την 39χρονη σταρ, όμως, χρησιμοποιεί την ομοιό��ητά τους προκειμένου να ανελιχθεί επαγγελματικά!

spl983054_030.jpgv3.jpg

«Οι στιλίστες, οι make up artists και όλοι όσοι συνεργάζομαι, σχολιάζουν το πόσο μοιάζω με την Τζολί. Πρόσφατα φωτογραφήθηκα για ένα περιοδικό της Γαλλίας, όπου υποδυόμουν την Αντζελίνα. Θεωρώ πως σαν φωτογράφιση ήταν εκπληκτική, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω πως μοιάζουμε πολύ οι δυο μας. Διασκεδάζω με τα σχόλια που μου κάνουν, αλλά δεν τα συμμερίζομαι κιόλας!», αναφέρει.

spl983054_058.jpgv2.jpg

Και προσθέτει: «Δεν βάζω όρια στην καριέρα μου. Νιώθω ελεύθερη να κάνω ο,τι μου έρχεται στο μυαλό. Νομίζω πως το καλύτερο που μπορεί να μου συμβεί είναι να γίνω διάσημη σε όλο τον κόσμο γι΄αυτό που κάνω και γι΄αυτό που με κάνει ευτυχισμένη. Βήμα βήμα λοιπόν, το καταφέρνω αυτό».

spl983054_064.jpgv1.jpg

Πάντως, αν δεν υπήρχε η ομοιότητα με την Τζολί, δεν ξέρουμε κατά πόσο η Βικτόρια θα κατάφερνε αυτή την στιγμή να κάνει καριέρα στην Αμερική, δεδομένου ότι καλλονές υπάρχουν… πάρα πολλές!
spl983054_038.jpgv6.jpg
v7.jpg
v8.jpg
v5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top