Ε. Ράπτη: «Με ανανεώνει ο έρωτας με τον Λούκα»

Τα σχέδια για γάμο και οικογένεια της Ε. Ράπτη

Ε. Ράπτη: «Με ανανεώνει ο έρωτας με τον Λούκα»

​Για τον έρωτά της με τον Λούκα Γιώρκα, το όνειρό της να γίνει μητέρα και τα σχέδιά της για το γάμο μίλησε η βουλευτής της ΝΔ, Ε. Ράπτη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Έχει μικρό άντρα γι’ αυτό είναι τόσο όμορφη», είπε ο Γ. Λιάγκας όταν υποδέχτηκαν την Ε. Ράπτη στην εκπομπή, κι εκείνη χωρίς να διστάσει καθόλου του απάντησε:

«Α, ναι… με ανανεώνει αυτό, σαφώς. Έχεις δίκιο. Όταν ο άνθρωπός σου είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος, πρόσχαρος, εύθυμος αυτό σου δίνει ζωή κι ενέργεια».

Μάλιστα σε ερώτηση του παρουσιαστή αν ο καλός της είναι αρσενικό παλαιάς κοπής εκείνη το επιβεβαίωσε δίχως δισταγμό.

Η Έλενα και ο Λούκας είναι τόσο ερωτευμένοι που είναι αυτοκόλλητοι. Έτσι όπως αποκάλυψε η ίδια ο καλός της είναι εκείνος που έγραψε το σενάριο, τη μουσική και τα τραγούδια για το cd «Το μυστικό της Νίκης», που τυπώθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης για να ενημερώσει γονείς και παιδιά για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση.

Όσο για το αν η ίδια θέλει να γίνει μανούλα, η βουλευτής της ΝΔ απάντησε:

«Πάντα ήθελα, πάντα ήμουν υπέρ της οικογένειας, αλλά πάντα ήθελα να είμαι και δραστήρια. Δεν είμαι σίγουρη ότι είναι εύκολο να έχεις παιδιά και να ασχολείσαι με την πολιτική, αλλά θα φανεί αυτό».

Η Έλενα Ράπτη, μπορεί να μην αποκάλυψε on air αν ο Λούκας Γιώρκας της έχει κάνει πρόταση γάμου, εξομολογήθηκε όμως ότι αν και προς το παρόν δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, όταν έρθει εκείνη η ώρα θα ήθελε να γίνει στην εκκλησία.

Τέλος, η βουλευτής παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν την ενοχλούσαν οι παπαρατσίστικες φωτογραφίες της που δημοσιεύονταν στα περιοδικά και έδειχναν προσωπικές της στιγμές στην παραλία, αλλά όπως είπε πλέον δεν την απασχολεί το ζήτημα αυτό, αφού δεν μπορεί να το αποφύγει και δεν το προκαλεί η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top