Τζόνι Ντεπ: Παράτησε τους «Πειρατές της Καραϊβικής» για να σώσει τον γάμο του-Τι απαντά ο ίδιος

Δημοσιεύματα τον θέλουν να περνά κρίση με την Άμπερ Χέρντ

Τζόνι Ντεπ: Παράτησε τους «Πειρατές της Καραϊβικής» για να σώσει τον γάμο του-Τι απαντά ο ίδιος

​Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, με δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζόνι Ντεπ να εγκατέλειψε τα γυρίσματα των «Πειρατών της Καραϊβικής» στην «Χρυσή Ακτή» της Αυστραλίας προκειμένου να είναι δίπλα στην Άμπερ Χέρντ και να σώσει τον γάμο τους που περνά κρίση.

spl699452_001.jpg
Συγκεκριμένα, (τα δημοσιεύματα) που πρωτοβγήκαν από την «The Courier Mail» υποστήριζαν πως ο 51χρονος σταρ άφησε σύξυλο το συνεργείο και την παραγωγή στην Αυστραλία, προκειμένου να επιστρέψει στο Λος Άντζελες και στην 29χρονη σύζυγο του με την οποία περνάνε κρίση.

spl751987_001.jpg
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού, ��ιλώντας στην αυστραλιανή «Brisbane Times», διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται, λέγοντας πως:

«Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των γυρισμάτων ή τις κινήσεις των ηθοποιών της ταινίας, αλλά μπορώ να σας πω, πως τίποτα από όσα ακούστηκαν δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο κύριος Ντεπ τηρεί κανονικά το πρόγραμμα του και είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις του».

spl742138_001.jpg
Μάλιστα σημείωσε πως σκοπεύει την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψει στην Αμερική, αλλά μόνο και μόνο για να είναι παρών στα γενέθλια της 16χρονης κόρης του, Λίλι, καρπό του έρωτα του με την Βανέσα Παραντί.

spl925717_008.jpg
Να σημειώσουμε πάντως, ότι μέχρι πρόσφατα και η Άμπερ Χέρντ ήταν στην Αυστραλία παρέα με τον Τζόνι Ντεπ, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αμερική παρέα με τα δυο σκυλιά του ζευγαριού, μιας και όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι αρχές της Αυστραλίας τα απείλησαν με ευθανασία επειδή ο Ντεπ τα πέρασε παράνομα στην χώρα, χωρίς πρώτα να τα δηλώσει.
spl928990_002.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top