Πυροβόλησαν και έκαψαν τον ξάδερφο Ελληνίδας τραγουδίστριας!

Συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία η οικογένειά του

Πυροβόλησαν και έκαψαν τον ξάδερφο Ελληνίδας τραγουδίστριας!

​Σοκαρισμένη από την άγρια, μαφιόζικη, δολοφονία του ξαδέρφου της είναι νεαρή Ελληνίδα τραγουδίστρια: έπειτα από νεκροτομή, αποκαλύφθηκε ότι η σορός η οποία βρέθηκε προ ημερών σε ερημική τοποθεσία, ανήκει σε 39χρονο συγγενή της!

«Έχω να θυμάμαι όμορφες στιγμές και πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα…Θα σε σκέφτομαι και εσύ θα μας προστατεύεις όπως έκανες πάντα…Μακάρι να μπορούσα να είμαι δίπλα στην οικογένειά μας αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη μου είναι μαζί τους, μαζί σου! Καλό ταξίδι ξαδερφούλη μου. Θα είσαι πάντα ο Σσιάλος μου!! RIP», έγραψε στο Facebook η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία προ ημερών γιόρτασε με την οικογένειά της τα γενέθλιά της και, λίγες ώρες πριν μάθει τα δυσάρεστα, βρισκόταν στη βάπτιση του μικρότερου παιδιού του Πάνου Καλίδη.

eleftheriou-facebook.jpg

Τα συνταρακτικά νέα έγιναν γνωστά μετά από την έρευνα του ιατροδικαστή. Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε το περασμένο Σάββατο απανθρακωμένη σε αυτοκίνητο, σε ερημική τοποθεσία στην Ξυλοφάγου, έξω από τη Λάρνακα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το όχημα ανήκει στη μητέρα του θύματος, ενώ η πόρτα του συνοδηγού βρέθηκε ανοικτή.

Ο επιχειρηματίας δέχθηκε δύο σφαίρες στο στήθος, από κοντινή απόσταση, πριν ο δράστης ή οι δράστες βάλουν φωτιά στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα καταδείξουν κατά πόσο ο 39χρονος ήταν ζωντανός μετά τους πυροβολισμούς. Η Αστυνομία εκτιμά πως ο δράστης/ οι δράστες πιθανότατα έκλεισαν ραντεβού θανάτου με το θύμα, όπου, αφού τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ, πυρπόλησαν αμάξι για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος και τράπηκαν σε φυγή.

64f841155acf64a16d7749b5e4601cb0_L.jpg

Κυπριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 39χρονος είχε αποτελέσει στόχο εγκληματικής ενέργειας και το 2013 και πως οι έρευνες στρέφονται σε γνώριμα στις Αρχές πρόσωπα, καθώς ο επιχειρηματίας είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε πολύκροτες υποθέσεις τζόγου, οπότε δεν αποκλείεται να δολοφονήθηκε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top