Άστραψαν τα φλας: Στο Αίγιο ο Ελληνοαμερικανός βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν

Τιμήθηκε στον τόπο καταγωγής του- ΒΙΝΤΕΟ

Άστραψαν τα φλας: Στο Αίγιο ο Ελληνοαμερικανός βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν

Άρωμα και λάμψη Χόλιγουντ είχαμε στην Ελλάδα με την επίσκεψη του Ελληνομερικανού βραβευμένου με δυο Όσκαρ σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, ο οποίος τιμήθηκε στο Αίγιο, από όπου κατάγεται.

Ο Αλεξάντερ Πέιν γεννήθηκε στην Ομάχα της Νεμπράσκα και είναι γιος του Γιώργου και της Ευαγγελίας Παπαδοπούλου. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του αμερικανικού κινηματογράφου, όπως ο Τζακ Νίκολσον, η Ρις Γουίδερσπουν και ο Πολ Τζιαμάτι, ενώ ήταν η Αντζελίνα Τζολί εκείνη που του απένειμε το 2ο μέχρι τώρα Όσκαρ της καριέρας του.

alexander-payne.jpg
Ο Ελληνοαμερικανός είχε μοιραστεί το χρυσό αγαλματίδιο με τον Τζορτζ Κλούνει, ενώ το είχε αφιερώσει στην μητέρα του Πέγκυ, μιλώντας μάλιστα και ελληνικά!

«Με έβαλε να της υποσχεθώ οτι αν ποτέ κέρδιζα άλλο Όσκαρ, θα έπρεπε να της το αφιερώσω, όπως έκανε ο Χαβιέ Μπαρδέμ με τη μητέρα του. Οπότε, μαμά αυτό είναι για εσένα, σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ» είχε πει ο ίδιος χαρακτηριστικά στην λαμπερή βραδιά.

Η μητέρα του είναι και τώρα στο πλευρό του. Επισκέφτηκαν μαζί το Αίγιο, ενώ αποφάσισαν να παραμείνουν στην Ελλάδα για λίγες ακόμη ημέρες.

Προσιτός και χαμογελαστός, πόζαρε στους φωτογράφους, μοίρασε αυτόγραφα και καμάρωσε συγγενείς του που ανέβηκαν στη σκηνή για να παίξουν μουσική.

«Νιώθω πολύ τυχερός που είμαι Έλληνας, σκηνοθέτης ταινιών, τυχερός που είμαι από το Αίγιο» ανέφερε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top